Koulutus ja työpaikka: Tietoturvaosaajaksi Nixulle
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2021
Kiinnostaako sinua IT-ala ja kyberturvallisuus, joka on nopeasti kasvava ala ja monen yrityksen ykkösprioriteetti juuri nyt? Hae maksuttomaan tietoturvaan keskittyvään intensiivikoulutukseen ja aloita ura Nixulla ensi kesänä ilman aiempaa alan osaamista.
KUVAUS
Jos haaveilet uranvaihdosta it-alalle, nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa loikka tietoturvan maailmaan ilman aiempaa alan kokemusta: AW Academy kouluttaa kesällä maksuttomalla intensiivikoulutuksella tietoturvaosaajia, jotka työllistyvät valmistuttuaan Academic Workin kautta Nixulle.

Koulutus järjestetään Espoossa 12.7.-8.10.2021 ja vakituinen työsuhde alkaa saman tien valmistumisen jälkeen. Opetus järjestyy sujuvasti ja tehokkaasti myös etänä koronatilanteen niin vaatiessa.

Koulutus ja työ voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa
* olla mukana turvaamassa yksilöiden ja yritysten tärkeitä tietoja
* IT-ala ja ongelmanratkaisu, ja haluat auttaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaatioita turvallisesti
* tiivis yhteistyö asiakasyritysten kanssa: teknologian parissa työskentelemisen lisäksi nautit vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa ja heidän tärkeänä kumppaninaan toimimisesta
* laatu ennen määrää: nautit, kun voit omalla työpanoksellasi konkreettisesti vaikuttaa siihen, että homma rullaa ja lopputuloksesta voidaan olla ylpeitä

Me tarjoamme
* maksuttoman, kiihdytettyyn oppimiseen perustuvat intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti opettajan johdolla
* vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Nixulla
* tehokkaan ponnahduslaudan it-maailmaan, jossa tietoturva-alan osaajista on jatkuvasti kasvava kysyntä
TYÖNKUVA
AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Nixulla. Käytännössä elät ja hengität arkea työskentely-yrityksessäsi - Academic Work toimii tukena taustalla.

Tietoturva-asiantuntijana työskentelet sen eteen, että Nixun asiakkaat voivat hyödyntää digitalisaatioita turvallisesti. Työssä yhdistyy tekninen osaaminen (koodaus ja skriptaus), tietoturvan käytänteiden ja teknologioiden tuntemus sekä asiakastyö. Työtehtävät voivat siis vaihdella teknisestä nikkaroinnista konsultointiin ja palvelupäällikön tehtäviin.

Työtehtävät Nixulla voivat käytännössä olla kaikkea uhkatietojen keräämisestä, murtotestaamiseen, raportointiin ja projektinhallintaan. Kun työskentely-yrityksenä on laajan palvelukatalogin omaava yritys, projekteissa voi tulla vastaan hyvin monia erilaisia rooleja.

Voit lukea lisää työtehtävistä ja yrityksistä AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

MITÄ AW ACADEMYSSA OPITAAN?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytä aiempaa taustaa - opit kaiken tarvittavan AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana. 12 viikon intensiivijakson lisäksi sinun tulee varata opiskelulle aikaa myös neljän viikon esiopintoja varten.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuisi luontevasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa
* saat kattavan kuvan tietoturvasta ja siihen liittyvistä käytänteistä
* opit ymmärtämään erilaisia kyberuhkia ja -hyökkäyksiä
* koodaamaan pythonilla sekä ketterän ohjelmistokehityksen perusteet
* pääset vahvistamaan vuorovaikutus- ja muita soft skill -taitojasi, joita tarvitset asiakastyössä
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on
* palava kiinnostus it-alaa, tietoturvaa, ongelmanratkaisua ja asiakastyötä kohtaan
* luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
* joustava asenne, kärsivällisyyttä ja rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin - intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat, mutta myös vaativat paljon
* sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
* vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!
* koulutukseen valituille tehdään turvallisuusselvitys, jonka läpäisy on ehto työsuhteen alkamiselle

Muuta tietoa

Koulutusohjelman tiedot

Mitä?
* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma (+ 4 viikon itsenäiset esiopinnot sitä ennen) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin kautta Nixulla sen jälkeen

Milloin?
* Hakuaika 22.3.-2.5. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-ilta 10.6., jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinenesiopiskelu ennen koulutuksen alkua.
* Intensiivikoulutus (12 vko) 12.7. -8.10.
* Itseopiskeluviikko viikolla 32 eli 9.-15.8.2021 (yksi omatoimisen opiskelun viikko keskellä koulutusta)
* Valmistujaiset8.10.2021
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 11.10.2021

Missä?
* Koulutuksen sijainti: Espoo (tai koronatilanteen vaatiessa virtuaaliluokka)
* Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: awacademy@academicwork.fi. HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy

AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

AW Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 1700.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1437482
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo