Koulutus ja työpaikka: ServiceNow-sovellusasiantuntijaksi Telia Cygatelle tai Fujitsulle
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021
Haluaisitko suuntautua IT-alalle? Kiinnostaisiko sinua rooli teknologian ja liiketoiminnan välimaastossa? Työ sovellusasiantuntijana voisi olla sinun juttusi. Hae Academyn ServiceNow-intensiivikoulutukseen ja aloita it-ura Telia Cygatella tai Fujitsulla!
KUVAUS
Jos haaveilet uranvaihdosta it-alalle, nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa loikka sovellusasiantuntijan saappaisiin ilman aiempaa alan kokemusta: AW Academy kouluttaa kesällä maksuttomalla intensiivikoulutuksella ServiceNow-osaajia, jotka työllistyvät valmistuttuaan Academic Workin kautta Telia Cygatelle tai Fujitsulle

Koulutus järjestetään syksyllä ja koronatilanteesta riippuen opetus toteutetaan lähiopetuksena kampuksellamme Espoon Keilaniemessä tai osittain/kokonaan virtuaaliluokkahuoneessa. Vakituinen työsuhde alkaa saman tien valmistumisen jälkeen. Työpaikat sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Koulutus ja työ voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa


* kehittyä halutuksi osaajaksi mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän teknologian asiantuntijana
* tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa työskenteleminen liiketoimintahaasteiden tunnistamiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi
* päästä ratkomaan liiketoimintahaasteita teknologian avulla
* koodin parissa työskentely, mutta syvälle konepellin alle sukeltamisen sijaan suurin osa työstä tehdään järjestelmän valmiiden ominaisuuksien avulla ja voit käyttää aikaasi liiketoimintahaasteiden tunnistamiseen ja ratkomiseen


Me tarjoamme
* maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti itse tekemällä
* vakituisen työpaikan Academic Workin kauttaTelia Cygatella tai Fujitsulla
* poikkeuksellisen tehokkaan väylän uudelle uralle ilman aiempaa alan taustaa
TYÖNKUVA
AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Telia Cygatella tai Fujitsulla. Käytännössä elät ja hengität arkea Telia Cygatella tai Fujitsulla - Academic Work toimii tukena taustalla.

ServiceNow-järjestelmän parissa työskentely on niin kutsuttua low-code-kehitystä: järjestelmää räätälöidään eli konfiguroidaan koodaamalla, mutta pääpaino on järjestelmän valmiiden rakennuspalikoiden yhdistelemisessä syvälle konepellin alle menemisen sijaan. Työ koostuu siis sekä teknisestä nikkaroinnista että bisnesymmärrystä vaativasta suunnittelusta ja määrittelystä.

Tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden liiketoimintahaasteiden tunnistaminen,
ServiceNow-alustan räätälöiminen asiakkaan tarpeisiin vastaavaksi, alustan ylläpito sekä asiakkaan tukeminen alustan käytössä. Urasi alussa pääset kerryttämään osaamista perustehtävissä, minkä jälkeen voit edetä tekemään vaativampia tehtäviä.

Voit lukea lisää yrityksistä ja työtehtävistä AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* palava kiinnostus it-alaa, digitalisaatiota, ongelmanratkaisua ja asiakastyötä kohtaan
* luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
* joustava asenne, kärsivällisyyttä ja rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin - intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
* sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
* vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!


HUOM! koulutukseen valituille tehdään turvallisuusselvitys, jonka läpäisy on ehto työsuhteen alkamiselle

Muuta tietoa

KOULUTUSOHJELMAN TIEDOT

Mitä?
* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma (+ noin kuukauden pituiset esiopinnot) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin IT-konsulttina Telia Cygatella tai Fujitsulla sen jälkeen.

Milloin?
* Hakuaika 19.4.-30.5. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-ilta 9.9.2021, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.
* Intensiivikoulutus (12 vko) 11.10.2021-14.1.2022
* Itseopiskelu 23.12.-31.12.
* Valmistujaiset 14.1.2022
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 17.1.2022

Missä?
* Koulutuksen sijainti: Koronatilanteesta riippuen Espoon Keilaniemi tai online
* Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: awacademy@academicwork.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy

AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

AW Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo lähes 2000.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445852
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo