Koulutus ja työpaikka: ServiceNow-sovellusasiantuntijaksi Sofigatelle bisneksen ja teknologian leikkauspisteeseen
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Haluaisitko suuntautua IT-alalle? Kiinnostaisiko sinua rooli teknologian ja liiketoiminnan välimaastossa? Työ sovellusasiantuntijana voisi olla sinun juttusi. Hae Academyn ServiceNow-etäintensiivikoulutukseen ja aloita työt alan edelläkävijäyritys Sofigatella!
KUVAUS
Jos haaveilet uranvaihdosta it-alalle, nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa loikka sovellusasiantuntijan saappaisiin ilman aiempaa alan kokemusta: AW Academy kouluttaa kesällä maksuttomalla intensiivikoulutuksella ServiceNow-osaajia, jotka työllistyvät valmistuttuaan Academic Workin kautta bisnesteknologian edelläkävijäyritys Sofigatelle.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Ruotsin AW Academyn ja Sofigaten kanssa ja se toteutetaan siksi kokonaan etänä ja englanniksi 7.6.-3.9.2021. Vakituinen työsuhde alkaa saman tien valmistumisen jälkeen.

Koulutus ja työ voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa


* kehittyä halutuksi osaajaksi mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän teknologian asiantuntijana
* tiivis yhteistyö asiakasyritysten kanssa liiketoimintahaasteiden tunnistamiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi
* liiketoimintahaasteiden ratkominen konkreettisesti "omin käsin" teknologian avulla
* työ, jossa pääset työskentelemään koodin parissa, mutta syvälle konepellin alle sukeltamisen sijaan suurin osa työstä tehdään järjestelmän valmiiden ominaisuuksien avulla ja voit käyttää aikaasi liiketoimintahaasteiden tunnistamiseen ja ratkomiseen


Me tarjoamme
* maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti itse tekemällä
* vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Sofigatella
* tietokoneen ja muut tarvitsemasi välineet etäopiskeluun
* mahdollisuuden aloittaa ura poikkeuksellisen tehokkaasti ilman aiempaa kokemusta
TYÖNKUVA
AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Sofigatella. Käytännössä elät ja hengität arkea Sofigatella - Academic Work toimii tukena taustalla.

ServiceNow-järjestelmän parissa työskentely on niin kutsuttua low-code-kehitystä: järjestelmää räätälöidään eli konfiguroidaan koodaamalla, mutta pääpaino on järjestelmän valmiiden rakennuspalikoiden yhdistelemisessä syvälle konepellin alle menemisen sijaan. Työ koostuu siis sekä teknisestä nikkaroinnista että bisnesymmärrystä vaativasta suunnittelusta ja määrittelystä.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden liiketoimintahaasteiden tunnistaminen,
ServiceNow-alustan räätälöiminen asiakkaan tarpeisiin vastaavaksi, alustan ylläpito sekä asiakkaan tukeminen alustan käytössä. Urasi alussa pääset kerryttämään osaamista perustehtävissä, minkä jälkeen voit edetä tekemään vaativampia tehtäviä.

Voit lukea lisää Sofigatesta ja työtehtävistä AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* palava kiinnostus it-alaa, digitalisaatiota, ongelmanratkaisua ja asiakastyötä kohtaan
* luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
* joustava asenne, kärsivällisyyttä ja rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin - intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
* sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito : koulutus järjestetään kokonaan englanniksi, mutta työtehtävissäsi tarvitsen englannin lisäksi myös suomea.
* vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!


Huomioithan, että:


* koulutukseen valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys.
* korkeakoulutausta tai pitkäjänteistä työskentelyä, tiedonhakutaitoja ja kirjallista ilmaisua kehittänyt työkokemus katsotaan eduksi. Tämä johtuu siitä, että koulutuksesta työllistytään Sofigatelle konsultin tehtäviin ja useat konsulttipalveluita ostavat yritykset edellyttävät konsulteilta yllä mainittuja asioita.


Muuta tietoa

KOULUTUSOHJELMAN TIEDOT

Mitä?
* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin IT-konsulttina sen jälkeen.

Milloin?
* Hakuaika koulutusohjelmaan 15.2.-28.3.2021 (huomioithan, että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä)
* Startti-ilta 6.5.2021 klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 7.6.2021
* Itseopiskeluviikko vko 27 (5.-11.7.)
* Valmistuminen 3.9.2021
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 6.9.2021

Missä?
* Koulutuksen sijainti: Etäopetus
* Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: awacademy@academicwork.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.
AW Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 1700.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425948
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat