Koulutus ja työpaikka: Salesforce-osaajaksi Sofigatelle
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Houkutteleeko IT-ala ja erityisesti liiketoimintahaasteiden ratkomisen ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa työskentely? Hae maksuttomaan Salesforce-intensiivikoulutukseen ja aloita ura Sofigatella ilman aiempaa alan osaamista.
KUVAUS
Jos haaveilet uranvaihdosta it-alalle, nyt on aika toimia: AW Academy kouluttaa keväällä 2022 järjestettävällä maksuttomalla intensiivikoulutuksella Salesforce-järjestelmän asiantuntijoita, jotka työllistyvät heti valmistuttuaan Academic Workin kautta Sofigatelle. Aiempaa alan kokemusta ei tarvita, vaan motivaatio, oppimiskyky ja halu tehdä kovasti töitä ratkaisevat.

Koulutus järjestetään 21.2.2022-20.5.2022 kansainvälisessä virtuaaliluokkahuoneessa, jossa on osallistujia Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Pääset siis rakentamaan pohjoimaista verkostoasi jo koulutuksen aikana! Koulutuksen jälkeen työskentelet pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, luonnollisesti joustavin etätyömahdollisuuksin. Etenkin uran alussa on kuitenkin varauduttava olemaan säännöllisesti Sofigaten toimistolla Espoon Otaniemessä, jotta pääset hyvin mukaan porukkaan ja pääset sujuvasti oppimaan kollegoiltasi.

Opetus järjestetään englanniksi ja edellytämme sujuvaa puhuttua ja kirjallista englannin kielitaitoa. Valmistumisen jälkeen töissä pääkielenä on suomi, minkä takia myös suomen tulee olla sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti.

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Koulutus ja työpaikka voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa


* asiakaskokemuksen digitalisoiminen ja kehittäminen innovatiivisen ja jatkuvasti kehittyvän teknologian avulla
* työskentely tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa liiketoimintahaasteiden tunnistamiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi
* ongelmanratkaisu: haluat päästä ratkomaan liiketoimintahaasteita teknologian avulla
* kevyt koodin parissa työskentely, mutta syvälle konepellin alle sukeltamisen sijaan suurin osa työstä tehdään järjestelmän valmiiden ominaisuuksien avulla ja voit käyttää aikaasi liiketoimintahaasteiden tunnistamiseen ja ratkomiseen


Me tarjoamme
* maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti tulevaa roolia varten
* vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Sofigatella
* poikkeuksellisen tehokkaan väylän uudelle uralle ilman aiempaa alan taustaa
TYÖNKUVA
AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet Sofigatella. Käytännössä elät ja hengität arkea Sofigatella- Academic Work toimii tukena taustalla.

Mitä Salesofrce-osaaja tekee?

Maailman innovatiivisimpiin yrityksiin useaan otteeseen luokiteltu Salesforce on yksi aikamme ylistetyimmistä CRM- ja pilvipalvelualustoista. Vuonna 1999 Californiassa perustetulla yrityksellä on nykyään jo yli 150 000 asiakasyritystä, jotka käyttävät Salesforcen palveluita sujuvan asiakashallinnan ja sitä kautta toimivan ja miellyttävän asiakaskokemuksen rakentamiseksi.

Työ Salesforcen parissa on monipuolinen sekoitus asiakkaan tarpeiden kuuntelemista ja niiden teknistä ratkomista Salesforce-alustalla, ongelmatilanteiden korjaamista ja pienkehitystä. Yhteistyö on tiivistä sekä asiakkaan että myös oman tiimin kehittäjien kanssa. Jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan alustan parissa arkeen kuuluu myös runsaasti oman osaamisen ylläpitämistä ja kehittämistä sertifikaattien suorittamisen muodossa.
Kokemuksen karttuessa rooli voit kehittyä omien kiinnostuksenkohteittesi mukaan esimerkiksi tekemään enemmän määrittely- ja suunnittelutyötä, syventää teknistä asiantuntijuuttasi tai suuntautua projektinjohtoon tai scrum masteriksi. Alussa maltti sekä avoin mieli ovat kuitenkin valttia: jokaisen uuden osaajan ura alkaa yksinkertaisempien, suorittavien tehtävien parissa senioreilta oppien.

Voit lukea lisää työtehtävistä ja Sofigatesta AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

Mitä AW Academyssa opitaan?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytä aiempaa alan taustaa - opit kaiken tarvittavan AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana. 12 viikon intensiivijakson lisäksi sinun tulee varata aikaa myös esiopinnoille ennen intensiivijakson alkua. Esiopintomateriaali jaetaan startti-illassa 24.1.2022.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuisi luontevasti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* palava kiinnostus it-alaa, digitalisaatiota, asiakaskokemuksen kehittämistä, pilviteknologioita ja liiketoiminnan kasvattamista kohtaan
* luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
* joustava asenne, kärsivällisyyttä, paineensietokykyä sekä rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin - intensiivikoulutus ja uusi työ antavat mutta myös vaativat paljon
* hyvät vuorovaikutustaidot ja kiinnostus erityisesti asiakasyritysten kanssa toimimiseen
* sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
* vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!


Muuta tietoa

Koulutusohjelman tiedot

Mitä?


* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma (+ itsenäiset esiopinnot sitä ennen) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin kautta Sofigatella sen jälkeen


Milloin?


* Hakuaika 10.11.-12.12.2021. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!


* Startti-ilta 24.1.2022, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.
* Intensiivikoulutus (13 vko) 21.2.-20.5.2022
* Valmistujaiset 20.5.2022
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 23.5.2022


Missä?
* Koulutuksen sijainti: Online


* Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu + joustava etätyöMikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: awacademy@academicwork.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy

AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

AW Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 2400.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529110
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo