Koulutus ja työpaikka: Salesforce-osaajaksi Sofigatelle tai Roger Studiolle
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021
Houkutteleeko IT-ala ja erityisesti liiketoimintahaasteiden ratkomisen ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa työskentely? Hae maksuttomaan Salesforce-intensiivikoulutukseen ja aloita ura Sofigatella tai Roger Studiolla ilman aiempaa alan osaamista.
KUVAUS
Jos haaveilet uranvaihdosta it-alalle ja sinua houkuttaa koodaamisen sijaan liiketoiminnan ja teknologian leikkauspisteessä toimiminen, nyt on aika toimia: AW Academy kouluttaa elokuussa alkavalla maksuttomalla intensiivikoulutuksella Salesforce-järjestelmään erikoistuneita osaajia, jotka työllistyvät heti valmistuttuaan Academic Workin kautta Sofigatelle tai Roger Studiolle. Aiempaa alan kokemusta ei tarvita, vaan motivaatio, oppimiskyky ja halu tehdä kovasti töitä ratkaisevat.

Koulutus järjestetään yhteistyössä muiden AW Academy maiden kanssa virtuaaliluokkahuoneessa 2.8.-22.10.2021 ja vakituinen työsuhde alkaa saman tien valmistumisen jälkeen. Opetuskielenä on englanti ja myöhemmin työkielenä suurimmaksi osaksi suomi, joten molempien kielten sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen on edellytys valituksi tulemiselle.

Koulutus ja työ voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa
* kehittyä halutuksi osaajaksi innovatiivisen ja jatkuvasti kehittyvän teknologian parissa
* työskentely tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa liiketoimintahaasteiden tunnistamiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi
* ongelmanratkaisu: haluat päästä ratkomaan liiketoimintahaasteita teknologian avulla
* koodin parissa työskentely, mutta syvälle konepellin alle sukeltamisen sijaan suurin osa työstä tehdään järjestelmän valmiiden ominaisuuksien avulla ja voit käyttää aikaasi liiketoimintahaasteiden tunnistamiseen ja ratkomiseen

Me tarjoamme


* maksuttoman, kiihdytettyyn oppimiseen perustuvat intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti etänä opettajan johdolla
* vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Sofigatella tai Roger Studiolla
* mahdollisuuden aloittaa uusi ura poikkeuksellisen tehokkaasti ilman aiempaa alan kokemusta

TYÖNKUVA
AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Sofigatella tai Roger Studiolla. Käytännössä elät ja hengität arkea Sofigatella tai Roger Studiolla - Academic Work toimii tukena taustalla.

Työ Salesforcen parissa on monipuolinen sekoitus asiakkaan tarpeiden kuuntelemista ja niiden teknistä ratkomista Salesforce-alustalla, ongelmatilanteiden korjaamista ja pienkehitystä. Yhteistyö on tiivistä sekä asiakkaan että oman tiimin kehittäjien kanssa. Jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan alustan parissa arkeen kuuluu myös runsaasti oman osaamisen ylläpitämistä ja kehittämistä sertifikaattien suorittamisen muodossa.

Voit lukea lisää työtehtävistä ja yrityksistä AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

Mitä AW Academyssa opitaan?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytä aiempaa alan taustaa - opit kaiken tarvittavan AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana. 12 viikon intensiivijakson lisäksi sinun tulee varata aikaa myös esiopinnoille ennen intensiivijakson alkua. Esiopintomateriaali jaetaan startti-illassa 21.6.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuisi luontevasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa
* Salesforce-alustan parissa työskentelyyn tarvittavat kattavat perusteet
* käyttämään koodia Apex System-konfiguraatioiden eli alustan muokkausten sekä migraatioiden toteuttamiseen
* tietokantojen hallintaa
* lisäksi pääset kehittämään bisnesymmärrystäsi sekä vuorovaikutus- ja viestintätaitojasi ja opit taitoja, joita tulet tarvitsemaan konsultin työssä.

Koulutuksen aikana suoritat kolme Salesforce-sertifikaattia: Administration Essentials, Sales Cloud Consultant ja Service Cloud Consultant.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* palava kiinnostus it-alaa, digitalisaatiota, asiakaskokemuksen kehittämistä, pilviteknologioita ja liiketoiminnan kasvattamista kohtaan
* luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
* joustava asenne, kärsivällisyyttä ja rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin - intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
* hyvät vuorovaikutustaidot ja kiinnostus erityisesti asiakasyritysten kanssa toimimiseen
* sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
* vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!


Muuta tietoa

Koulutusohjelman tiedot

Mitä?
* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma (+ itsenäiset esiopinnot sitä ennen) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin kautta Sofigatella tai Roger Studiolla sen jälkeen

Milloin?
* Hakuaika 12.4.-23.5. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-ilta 21.6, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.
* Intensiivikoulutus (12 vko) 2.8.-22.10. Opetusta on ma-pe klo 10-18.
* Valmistujaiset 22.10.
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 25.10.

Missä?
* Koulutuksen sijainti: Virtuaaliluokkahuone, opetusta livenä joka päivä klo 10-18
* Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: awacademy@academicwork.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy
AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle vasassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo lähes 2000.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1443592
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo