Koulutus ja työpaikka: Google Cloud -osaajaksi Solitalle
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021
Kiinnostavatko koodaaminen, tiimityö ja loputon uuden oppiminen? Kouluttaudu halutuksi pilvipalveluosaajaksi AW Academyn maksuttomassa Google Cloud -intensiivikoulutuksessa ja aloita ura pilvessä Solitalla.
KUVAUS
Koulutus järjestetään koronatilanteesta riippuen lähiopetuksena kampuksellamme Espoon Keilaniemessä tai osittain/kokonaan virtuaaliluokkahuoneessa.

Työskentelypaikkakuntana voi pääkaupunkiseudun lisäksi olla myös muut suuret kaupungit Suomessa. Tarkat kaupungit päivittyvät tälle sivulle myöhemmin, mutta voit hakea jo nyt ja kertoa työskentelypaikkakuntatoiveesi hakukirjeessäsi. Mikäli työllistyt muualle kuin pääkaupunkiseudulle, voit suorittaa suurimman osan koulutuksesta joka tapauksessa etänä.

Koulutus ja työ voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa
* kasvaa vauhdilla kehittyvän teknologian halutuksi osaajaksi ja avata ovia moniin erilaisiin rooleihin it-alalla
* ongelmanratkaisu: nautit siitä, kun pähkäilyn jälkeen asiat loksahtavat paikalleen
* tiivis yhteistyö asiakasyritysten kanssa: teknologian parissa työskentelemisen lisäksi nautit vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa ja heidän tärkeänä kumppaninaan toimimisesta
* isojen kokonaisuuksien hallinnointi ja suunnittelu: tykkäät pyöritellä ja hahmotella monimutkaisiakin kuvioita mielessäsi
* koodaaminen, mutta ennen kaikkea vielä laajemmin koko sovelluskehitysmaailma eli se, mitä kaikkea taustalla pitää tapahtua, jotta sovellus herää eloon

Me tarjoamme
* maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti opettajan johdolla
* vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Solitalla
* poikkeuksellisen tehokkaan väylän uudelle uralle ilman aiempaa alan taustaa
TYÖNKUVA
AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Solitalla. Käytännössä elät ja hengität arkea Solitalla - Academic Work toimii tukena taustalla.

Mitä Google Cloud -pilvipalveluosaaja tekee?

Google Cloud -koulutus ja ura Solitalla tarjoavat kiehtovan urapolun ihmiselle, joka haluaa oppia koodaamaan, nauttii isojen teknisten kokonaisuuksien hallinnoimisesta ja suunnittelusta ja innostuu mahdollisuudesta oppia aina vain lisää.
Koulutuksesta valmistuttuasi pääset hallinnoimaan ja kehittämään Google Cloud -pilviympäristöjä ja koodaamaan pilvessä. Käyttäjälle näkyvien toiminnallisuuksien sijaan pilviosaaja tekee paljon töitä kaiken sen parissa, mitä sovelluksen henkiinherättäminen edellyttää.

Arki Solitalla pilven parissa tarjoaa monipuolisia haasteita ja vaihtelua: joskus päivä voi täyttyä virheilmoitusten ja pienkehitystehtävien hoitamisesta, joskus uuden ominaisuuden suunnittelusta ja koodaamisesta, joskus työpajoista tai koulutuksista asiakasyritysten kanssa ja joskus kokonaan uuteen teknologiaan perehtymisestä projektien välissä. Tiimityö ja erityisesti aktiivinen asiakasrajapinnassa työskentely ovat Solitalla merkittävässä roolissa projektista ja tehtävästä huolimatta.

Voit lukea lisää työtehtävistä ja arjesta solitalaisena AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

Mitä AW Academyssa opitaan?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytä aiempaa alan taustaa - opit kaiken tarvittavan AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana. 12 viikon intensiivijakson lisäksi sinun tulee varata aikaa myös esiopinnoille ennen intensiivijakson alkua. Esiopintomateriaali jaetaan startti-illassa 9.9.2021.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuisi luontevasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa


* ylläpitämään ja kehittämään Google Cloud -ympäristöjä
* määrittämään ja toteuttamaan Google Cloudiin pohjautuvia ratkaisuja
* koodaamaan Pythonilla ja soveltamaan sitä pilvessä
* ymmärtämään tietoturvan merkityksen pilviympäristössä
* työskentelemään ketterillä menetelmillä
* pääset vahvistamaan vuorovaikutus- ja muita soft skill -taitojasi, joita tarvitset asiakastyössä


Koulutuksen jälkeen oppiminen jatkuu Solitalla työtehtävien sekä osaamistasi laajentavan lisäkoulutuksen myötä. Tulet myös valmistumisesi jälkeen suorittamaan Google Cloudin Associate Cloud Engineer -sertifikaatin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* palava kiinnostus it-alaa, koodaamista, pilviteknologiaa, ongelmanratkaisua ja asiakastyötä kohtaan
* luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
* joustava asenne, kärsivällisyyttä, paineensietokykyä sekä rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin - intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
* sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
* vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!


Muuta tietoa

Koulutusohjelman tiedot

Mitä?
* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma (+ itsenäiset esiopinnot sitä ennen) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin kautta Solitalla sen jälkeen

Milloin?
* Hakuaika 19.4.-30.5. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-ilta 9.9.2021, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.
* Intensiivikoulutus (12 vko) 11.10.2021-14.1.2022
* Itseopiskelu 23.12.-31.12.
* Valmistujaiset 14.1.2022
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 17.1.2022

Missä?
* Koulutuksen sijainti: Koronatilanteesta ja työskentelypaikkakunnasta riippuen Espoon Keilaniemi tai online
* Työskentelyalue: Pää
Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: awacademy@academicwork.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy

AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.
AW Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo lähes 2000.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445851
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat