Koulutus ja työpaikka: Azure-osaajaksi Accenturelle
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Kiinnostavatko tekninen ongelmanratkaisu, tiimityö ja loputon uuden oppiminen? Kouluttaudu halutuksi pilvipalveluosaajaksi AW Academyn maksuttomassa Azure-intensiivikoulutuksessa ja aloita ura pilvessä Accenturella
KUVAUS
Jos haaveilet uranvaihdosta it-alalle, nyt on aika toimia: AW Academy kouluttaa keväällä 2022 järjestettävällä maksuttomalla intensiivikoulutuksella järjestelmän Azure-pilvipalveluasiantuntijoita, jotka työllistyvät heti valmistuttuaan Academic Workin kautta Accenturelle. Aiempaa alan kokemusta ei tarvita, vaan motivaatio, oppimiskyky ja halu tehdä kovasti töitä ratkaisevat.

Koulutus järjestetään virtuaaliluokkahuoneessa 28.2.-20.5.2022. Voit osallistua siis mistä vain tai tulla halutessasi kampuksellemme Espoon Keilaniemeen. Työpaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Vaikka töitä voi tehdä joustavasti myös etänä, hakijalla tulee olla mahdollisuus käydä toimistolla tai asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla tai muulla sovitulla paikkakunnalla, joskus lyhyelläkin varoitusajalla. Erityisesti uran alussa lähityöskentely on monen asiakkaamme toiveissa, koska se mahdollistaa astetta matalamman kynnyksen tuen ja tutustumisen sekä vertaisoppimisen.

Hakuaika päättyy 12.12.

Koulutus ja työpaikka voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa


* kasvaa vauhdilla kehittyvän teknologian halutuksi osaajaksi ja avata ovia moniin erilaisiin rooleihin it-alalla

* ongelmanratkaisu: nautit siitä, kun pähkäilyn jälkeen asiat loksahtavat paikalleen
* tiivis yhteistyö asiakasyritysten kanssa: teknologian parissa työskentelemisen lisäksi nautit vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa ja heidän tärkeänä kumppaninaan toimimisesta
* isojen kokonaisuuksien hallinnointi ja suunnittelu: tykkäät pyöritellä ja hahmotella monimutkaisiakin kuvioita mielessäsi
* koodin parissa työskenteleminen, mutta ennen kaikkea vielä laajemmin koko ohjelmistokehitysmaailma eli se, mitä kaikkea taustalla pitää tapahtua, jotta sovellus tai palvelu herää eloonMe tarjoamme


* maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti tulevaa roolia varten
* vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Accenturella
* poikkeuksellisen tehokkaan väylän uudelle uralle ilman aiempaa alan taustaa

TYÖNKUVA
AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet Accenturella. Käytännössä elät ja hengität arkea Accenturella - Academic Work toimii tukena taustalla.

Mitä Azure-osaaja tekee?

Ura Azure-pilvipalveluosaajana tarjoaa kiehtovan sekoituksen ongelmanratkaisua, koodia, digitaalisten ympäristöjen rakentamista ja yhteistyötä niin tiimikavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Kehitysmahdollisuudet hipovat kirjaimellisesti pilviä ja uranäkymät ovat valoisat.

Azure-koulutus ja työ pilvipalveluiden maailmassa sopivat loistavasti ihmiselle, joka haluaa kehittyä tekniseksi asiantuntijaksi, nauttii isojen teknisten kokonaisuuksien hallinnoimisesta ja suunnittelusta ja innostuu mahdollisuudesta oppia aina vain lisää.

Koulutuksesta valmistuttuasi pääset hallinnoimaan ja kehittämään Azure-pilviympäristöjä. Käyttäjälle näkyvien toiminnallisuuksien sijaan pilviosaaja tekee paljon töitä kaiken sen parissa, mitä sovelluksen henkiinherättäminen edellyttää. Tiimityö ja aktiivinen asiakasrajapinnassa työskentely ovat pilviasiantuntijan työssä merkittävässä roolissa projektista ja tehtävästä huolimatta.

Pilvipalveluiden parissa työskenteleminen on monelle aluksi haastavaa, mutta juuri siksi myös loistava paikka kehittyä tulevaisuuden osaajaksi. Pilvi on se tekninen syvä pää: kun sen hallitsee, ovi on auki hyvin monenlaisiin tehtäviin IT-alalla ja uusien teknologioiden omaksuminen on luontevaa.

Voit lukea lisää työtehtävistä ja Accenturesta AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

Mitä AW Academyssa opitaan?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytä aiempaa alan taustaa - opit kaiken tarvittavan AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana. 12 viikon intensiivijakson lisäksi sinun tulee varata aikaa myös esiopinnoille ennen intensiivijakson alkua. Esiopintomateriaali jaetaan startti-illassa 31.1.2022.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuisi luontevasti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* palava kiinnostus it-alaa, pilviteknologiaa, ongelmanratkaisua ja asiakastyötä kohtaan
* luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
* joustava asenne, kärsivällisyyttä, paineensietokykyä sekä rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin - intensiivikoulutus ja uusi työ antavat mutta myös vaativat paljon
* hyvät vuorovaikutustaidot ja kiinnostus erityisesti asiakasyritysten kanssa toimimiseen
* sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
* vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!


Muuta tietoa

Koulutusohjelman tiedot

Mitä?


* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma (+ itsenäiset esiopinnot sitä ennen) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin kautta Accenturella sen jälkeen


Milloin?


* Hakuaika 10.11.-12.12.2021. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-ilta 31.1.2022, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.
* Intensiivikoulutus (12 vko) 28.2.2022 - 20.5.2022
* Valmistujaiset 20.5.2022
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 23.5.2022


Missä?


* Koulutuksen sijainti: Online
* Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu + joustava etätyö Accenturen asiakkaan tarpeet huomioiden


Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: awacademy@academicwork.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy

AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

AW Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 2400.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529109
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki