(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaudu taksinkuljettajaksi
Korsisaari-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Korsisaari-yhtiöt järjestää yhteistyössä Uudenmaan Ajo-opiston sekä Työtehoseuran (TTS) kanssa taksinkuljettajan kurssin. Kurssi kestää noin 4 viikkoa ja pitää sisällään taksinkuljettajan peruskoulutuksen valmistaen viranomaiskokeeseen sekä pääkaupunkiseudun taksikeskusten (Lähitaksi ja Taksi Helsinki) taksinkuljettajakoulutukseen.

Kurssin hyväksytysti suorittaneet työllistyvät taksinkuljettajiksi Korsisaari-yhtiöihin. Kurssi on valituille osallistujille maksuton, mutta edellyttää kurssin hyväksytysti suorittamista ja sen jälkeen vähintään vuoden (1) mittaista työsuhdetta Korsisaari-yhtiöille.

Kurssilla käydään läpi nykyisen lainsäädännön mukaisesti taksinkuljettajan työhön liittyvät ohjeet ja määräykset. Kurssin aikana suoritetaan tarvittavat kokeet. Käy myös lukemassa taksinkuljettajan ajoluvasta

Kurssilaisen tulee itse kustantaa taksinkuljettajan ajolupaan liittyvät viranomaismaksut ja lääkärintodistus, mahdollisesti tarvittavat valokuvat sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote.

Korsisaari-yhtiöiden taksinkuljettajien palkkaus on alan yleinen provisiopalkkaus. Yhtiömme autot ovat pääsääntöisesti tila-autoja, jotka soveltuvat esteettömiin kuljetuksiin, mutta muutamia perinteisiä henkilöautojakin on. Taksimme toimivat Lähitaksin ja Taksi Helsingin ajovälitysjärjestelmissä, lisäksi ajamme omia sopimusajojamme.

Varikot sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä, Tuusulassa Sulan alueella, Nurmijärven Alhonniitussa ja Vihdin Nummelassa.

Haku kurssille päättyy 15.9.2019 mennessä ja kurssi alkaa maanantaina 30.9.2019. Kurssi järjestetään pääsääntöisesti TTS:n toimipaikassa Vantaalla, osoitteessa Nuolikuja 6. Lisäksi koulutusta on pääkaupunkiseudun taksikeskuksissa Helsingissä.

Lisätietoja antaa Jari Yrjänheikki, sähköposti jari.yrjanheikki@korsisaari.fi

Puhelimitse lisätietoja voi kysellä arkisin klo 13-14 Jarilta +358503871171