(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaudu pilvipalveluosaajaksi ja aloita ura IT-alalla
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haluaisitko päästä työskentelemään internet-ajan mullistavimman ilmiön pariin? Kouluttaudu Amazon Web Services -pilvipalveluosaajaksi 12 viikossa ja aloita kiinnostavien asiakasprojektien ja lähes loputtomien kehittymismahdollisuuksien täyteinen ura pilvipalveluiden parissa.

Pilvipalvelut ovat mullistaneet maailmaa merkittävästi lyhyessä ajassa. Siirtymistä fyysisistä palvelimista ja konesaleista joustavaan ja kustannustehokkaaseen pilviteknologiaan voidaankin pitää mullistavimpana tietoteknisenä harppauksena sitten internetin keksimisen. Ei siis ole ihme, että pilvipalveluosaajia tarvitaan jatkuvasti enemmän.

Tulevana kesänä sinä voit aiemmasta taustastasi riippumatta kouluttautua Academyn maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella Amazon Web Services -pilvipalveluosaajaksi ja saada vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen - kunhan vain läpäiset haastavat hakutestimme ja vakuutat meidät motivaatiollasi!

Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle

Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle. Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Kolmen kuukauden pituisilla kursseillamme käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Haastava koulutus ja vakituisen työpaikan saaminen sen jälkeen edellyttää pilvipalveluosaajaksi aikovalta paitsi kivenkovaa motivaatiota ja halua oppia, myös oikeanlaisia oppimisvalmiuksia. Siksi hakuprosessi alkaa oppimisvalmiuksia mittaavilla testeillä, joiden läpäiseminen on täysi-ikäisyyden lisäksi ainoa vaatimus kurssille hakemiseksi. Testit läpäistyäsi pääset aloittamaan hakuprosessinkoulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si. Testit tehdään testikumppanimme TalentQ:n sivuilla.

Mitä Academyssa opitaan 12 viikossa?

Academyn koulutuksessa rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi pilvipalveluiden parissa. Opit teknologioita ja työkaluja, joiden avulla voit työskennellä Amazon Web Services -pilvipalvelualustan ja siihen liittyvien integraatioiden parissa. Se kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa…

 • käyttämään keskeisimpiä AWS-työkaluja ja ymmärtämään, mikä on oikea
  työkalu erilaisten ratkaisujen toteuttamiseen
 • pystyttämään itsenäisesti verkkosovellusympäristön AWS:n avulla
 • hahmottamaan ja tuntemaan keskeisimmät pilvipalveluarkkitehtuurit (esim. Loosely coupled -arkkitehtuuri, Design for Failure) ja suunnittelemaan integraatioita arkkitehtuuritasolla
 • tuntemaan tietoliikenneverkkojen perusteet AWS:ssa ja soveltamaan niitä yksinkertaisiin arkkitehtuureihin
 • tuntemaan yleisimmät tietokannat (esim. DynamoDB, Aurora Serverless) ja sen, mitä käytetään milloin ja miksi
 • ohjelmoinnin perusteet pilvessä (Python, Node.js) ja ketterät menetelmät
 • tarvittavat taidot tietoturvaan liittyen ja ymmärrät niiden tärkeyden pilvessä
 • vuorovaikutus-, myynti-, ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina 

Kurssin aikana tulet suorittamaan AWS:n Associate-tason Solutions Architecht sekä Scrum Master (PSM1) -sertifikaatin.

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

Koska pilvipalveluiden käyttö kasvaa jatkuvasti, osaajista on suuri kysyntä. Urasi alussa pääset esimerkiksi pystyttämään infrastruktuureja ja muokkaamaan niitä asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi. Taitojen karttuessa voit edetä kiinnostuksesi johdattamana monipuolisesti erilaisiin tehtäviin, esimerkiksi arkkitehtuurien suunnittelun pariin.

Pilvipalveluluokalta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä. Luokan suunnittelussa on ollut mukana useita yhteistyökumppaneita, muun muassa Cybercom, Digia ja Fortum. Osa konsulteista työllistyy näihin yrityksiin, osan asiakastoimeksianto varmistuu koulutuksen aikana.

Tiesithän, että koulutamme kesällä myös ServiceNow-järjestelmäosaajia, analytiikkaosaajia ja koodareita? Tutustu kurssivaihtoehtoihin ja löydä oma juttusi!

Oletko etsimämme henkilö? 

Aikaisemman työkokemuksen sijaan keskitymme rekrytointiprosessissamme oppimispotentiaaliisi sekä motivaatioosi. Sinun tulee ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testit, minkä jälkeen rekrytointiprosessissa keskitymme ennen kaikkea motivaatioosi, persoonaasi ja asenteeseesi.

Olet etsimämme henkilö, jos 

 • olet motivoitunut aloittamaan uran IT-alalla  
 • sinulla on kunnianhimoa menestyä vaativassa intensiivikoulutuksessa sekä vaihtelevassa IT-konsultin roolissa. 
 • haluat sitoutua asiakastyöhön, työskentelet mielelläsi muiden kanssa ja haluat oppia heiltä sekä kehittää omaa osaamistasi IT-konsulttina. 
 • sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä itseohjautuva työskentelyote 
 • sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito 
 • HUOM! Valituksi tuleminen edellyttää mahdollisuutta opiskella ja tehdä töitä pääkaupunkiseudulla: koulutus edellyttää kokopäiväistä läsnäoloa Academyn kampuksella Espoossa ja valmistumisen jälkeen on sitouduttava työskentelemään pääkaupunkiseudulla, koska asiakasyritykset sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Käytännön asiat

Mitä?

 • Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin IT-konsulttina sen jälkeen 

Milloin?

 • Hakuaika koulutusohjelmaan 11.2. – 9.4.2019 (huomioithan että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä) 
 • Startti-ilta 8.5.2019 klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua 
 • Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 03.06.2019 (kurssin aikana on viikon mittainen itseopiskelujakso 8
 • li>Valmistuminen 30.08.2019 
 • Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 02.09.2019

Missä?

 • Koulutuksen sijainti: Keilaranta 4, 02150 Espoo  
 • Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu 

Miten haen?

 • Aloita hakeminen testeillä, jotka pääset tekemään Academyn sivuilta löytyvästä linkistä. Mikäli läpäiset testit, saat hakulinkin, jonka avulla voit lähettää motivaatiokirjeesi ja CV:si. Hakuprosessi on monivaiheinen ja siihen kuuluu puhelinhaastattelu, persoonallisuus- ja motivaatiotestit, kompetenssipohjainen haastattelu ja referenssipuhelut. 
 • HUOM! Mainitse jo hakukirjeessäsi, jos joku yrityksistä kiinnostaa sinua erityisesti! 
 • Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: info@academy.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. 
 • Yksityisyys: Kun lähetät hakemuksesi Academic Workille, hyväksyt ja suostut että Academic Work käsittelee henkilötietojasi Henkilötietolain mukaisesti. Lue lisää: https://www2.academicwork.fi/tietoameista/tietosuojaseloste

koodauskoulutus, koodikoulu, koodauskurssi, IT-koulutus, IT harjoittelija, IT tuki, IT support