(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaudu pilvipalveluasiantuntijaksi
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Oletko dataorientoitunut ajattelija ja innostut palvelukehityksestä, varsinkin pilvipalveluratkaisujen saralla? Kiinnostaako työt kehitysalalta, jossa uusista osaajista on valtava kysyntä? Hae DigiTalentPro -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja nappaa työpaikka sertifioituna Azure-asiantuntijana alalta, jossa työt etsivät tekijöitänsä!

Pilvipalveluasiantuntijoista onkin suuri kysyntä työmarkkinoilla, sillä teknologiat kehittyvät nopeammin kuin mitä uusia osaajia syntyy. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia asiantuntijoita kehitysalan pariin. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Hae siis mukaan ja työllisty Microsoft Azure-asiantuntijan tehtäviin!

Azure-asiantuntijoilla on elintärkeä rooli yrityksien toimintojen järkeistämisessä ja bisneksen kasvattamisessa – yhteistyöyrityksemme etsivätkin uusia osaajia monenlaisiin rooleihin. Tuleva roolisi voi olla esimerkiksi: 

  • Cloud Specialist
  •  Junior System Specialist
  • Cloud Developer 
  • Cloud Engineer
  • Service Desk Talent
  •  IT-lähituki
  •  Järjestelmäasiantuntija
  • BI-consult

Rekrytoiva koulutusohjelma on loistava vaihtoehto niin vastavalmistuneelle tulevaisuuden osaajalle, kuin jo pidempään vastaavien teknologioiden parissa työtä tehneelle asiantuntijalle, joka etsii uutta askelta uralleen.
 

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:
•    Olet dataorientoitunut ajattelija ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi.
•    Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä esim. IT-alalta, palvelimista, datan hallinnasta, tilastotieteistä, verkkoja- ja tietoliikenteestä, työasemista tai ohjelmistokehityksestä.
•    Voit olla koulutustaustaltasi esim. insinööri, tradenomi, datanomi, DI, FM (tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka), tai jokin muu soveltuva tausta, joka antaa hyvän pohjan kehittyä it-alan teknisiin rooleihin.
•    Haluat tehdä tulevaisuudessa töitä modernien pilvipalveluiden, tiedon visualisoinnin, datan hallinnan, data-platformien kehittämisen, optimoinnin tai koneoppimisen parissa.
•    Työkalut ja teknologiat kuten Power BI, Azure, R, Python, C#, .NET, SQL herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea jo tarkemminkin.
•    Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.
•    Haluat tehdä töitä asiakkaiden ongelmanratkaisun, modernien pilvipalveluiden tai monipuolisen teknisen konsultoinnin parissa.
Meille ja rekrytoiville yritykselle tärkeitä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Rekrytointiohjelma  – väylä työllistyä asiantuntijatehtäviin

Viiden kuukauden rekrytointiohjelman tavoitteena on jatkaa kanssasi työsuhteeseen koulutusjakson päätteeksi.

Käytännön työn lisäksi koulutusohjelman oheen räätälöidään laadukas koulutuspaketti, jonka sisältöön vaikuttaa sinun aikaisempi osaamisesi. Meillä pääset kehittymään niissä asioissa, mitkä itse koet tärkeäksi, joten kerro rohkeasti myös omat toiveesi koulutussisällöstä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 16.3. Haastattelut alkavat jo hakuajan aikana. Hakemus kannattaa siis tehdä heti, niin olet valinnoissa mukana!

Tärkeää! Haku edellyttää kahden hakemuksen täyttöä:
1.    Täytä hakemus DigitalentPro-ohjelmaan TE-palveluiden sivuilla osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 690715) 
2.    Täytä samalla hakemus Saraselle: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=359 Kerrothan motivaatiostasi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Tämän perusteella kutsumme sinut haastatteluihin.

Mikäli olet jo jättänyt jo hakemuksesi vuoden 2020 DigiTalentPro-ohjelmaan, otamme hakemuksesi huomioon tässä tehtävässä. Voit päivittää hakemusta, jos haluat tuoda kiinnostustasi tarkemmin esiin.

Voidaksesi aloittaa ohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija ja työnhakusi tulee olla voimassa. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus koulutuskorotukseen sekä verottomaan kulukorvaukseen. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa määräaikaisen koulutussopimuksen –  Ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.
Lisätiedot:

Samuel Leivo, Saranen Consulting, 050 414 3304, samuel.leivo@saranen.fi

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.
 

Ohjelma toteutetaan osana DIGITALENTPRO -ohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C. -koulutus. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Saranen Consultingin, yrityksen, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta.