(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaudu IT-alalle ja aloita ura testiautomaation parissa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020
Nautitko ongelmien etsimisestä ja ratkomisesta? Kiinnostaako koodaaminen, tuotekehitys ja sen varmistaminen, että lopputuote toimii? Hae AW Academyn maksuttomaan 12 viikon testiautomaatiokoulutukseen ja aloita vauhdikkaan urakehityksen tähdittämä IT-ura esimerkiksi Qentinelillä tai Signant Healthilla pääkaupunkiseudulla tai Kalmarilla Tampereella!
KUVAUS
Kutitteleeko ajatusalanvaihdostatakaraivossa, mutta et pysty käyttämään vuosia uuden ammatin opiskeluun? Haluaisitkosuuntautua kasvavalle IT-alalle, mutta et vielä oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle?

Sinun tulevaisuutesi voisi olla testiautomaation maailmassa - IT-alan osa-alueella, joka kasvaa tällä hetkellä kiihtyvää vauhtia.

Softan määrä maailmassa kasvaa ennennäkemätöntä vauhtia. Sen rinnalla kasvaa tarve yhä tehokkaammille keinoille varmistaa, että kaikille elämänalueille ulottuvat ohjelmistot, joista jopa henkemme voi olla kiinni, toimivat varmasti, turvallisesti ja käyttäjän tarpeisiin vastaten.

Koska testiosaamisen puuttumiseen on havahduttu hieman koodaripulaa myöhemmin, testiautomaatio-osaajia on vielä niin vähän, että nyt uransa aloittava on todennäköisesti jo viiden vuoden kuluttua yksi Suomen huipputekijöistä.

Jos koodaaminen ja erityisesti softan laatuun keskittyminen kiinnostavat, nyt on aika toimia: etsimme kesällä järjestettävään maksuttomaan 12 viikon intensiivikoulutukseen tulevaisuuden tekijöitä, jotka aloittavat valmistumisen jälkeen IT-uran esimerkiksi Qentinelillä tai Signant Heathilla pääkaupunkiseudulla tai Kalmarilla Tampereella.

Työvoisi sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa


* IT-ala ja koodaaminen
* tehokas startti IT-uralle roolissa, jossa pääset tutkimaan sekä isoa kuvaa että yksityiskohtia
* mahdollisuus päästä seuraamaan tuotekehitysprosessia, siis esimerkiksi mobiilisovelluksen tai järjestelmän rakentamista, aitiopaikalta alusta loppuun sen sijaan, että keskittyisit vain yhteen osaan putkesta
* luova ongelmanratkaisu: mikään ei päihitä kunnon pähkinää ja sitä tunnetta, kun palapelin viimeiset palaset loksahtavat paikoilleen
* päästä automatisoimaan manuaalityötä ja helpottamaan ja tehostamaan asiakasyritysten arkea
* sosiaalinen työ, jossa pääset työskentelemään monipuolisesti eri IT-rooleissa toimivien ammattilaisten kanssa ja oppimaan heiltä
* laatu ennen määrää: nautit, kun voit omalla työpanoksellasi konkreettisesti vaikuttaa siihen, että homma rullaa ja lopputuloksesta voidaan olla ylpeitä


Me tarjoamme


* 12 viikon maksuttoman intensiivikoulutuksen
* vakituisen työpaikan Academic Workin kautta esimerkiksi Qentinelillä, Signant Healthilla tai Kalmarilla (Tampereella)
* ponnahduslaudan IT-alalle, jolta ei ihan heti työt lopu

TYÖNKUVA
Testiautomaatio-osaajan vastuulla on osana koko ohjelmistokehitysprosessia varmistaa, että koodi toimii suunnitellusti: siinä ei ole bugeja, data liikkuu niin kuin se pitää ja loppukäyttäjän, esimerkiksi järjestelmää käyttävän yrityksen työntekijän tai mobiilisovellusta käyttävän kuluttajan, kokemus on mutkaton.

Ensin testiautomaatio-osaaja suunnittelee, mitä kannattaa testata ja miten: hän tarkastelee terveellä kriittisyydellä tekeillä olevaa tuotetta kaikista mahdollisista kulmista ja päättää, miten sitä voisi haastaa. Jos ongelmien etsiminen ja ratkominen on juttusi, työ testauksen parissa on varmasti palkitsevaa.

Itse testaustyö tehdään automaattisesti pyöriviä testikirjastoja koodaamalla sekä manuaalisesti toimintoja testaamalla. Työ on yleensä jatkuvaa vuoropuhelua liiketoimintatarpeet teknisiksi ratkaisuksi muuttavien määrittelijöiden, ohjelmistokehittäjien ja muiden testaajien kanssa.

MITÄ AW ACADEMYSSA OPITAAN?

Koulutukseen hakeminen jaasiakasyrityksiintyöllistyminen ei edellytäaiempaa taustaa - opit kaiken tarvittavan AW Academyn12 viikonintensiivikoulutuksen aikana.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. 12 viikon aikana käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Koulutuksen aikana opit muun muassa


* ymmärtämään testaamisen lainalaisuudet ja toimintalogiikan: mitä kannattaa testata, miten, milloin ja millä tavalla
* käyttämään Suomessa yleisintä testausautomaatiotyökalua Robot Frameworkia
* luomaan ja muokkaamaan testejä Python-ohjelmointikielen avulla
* työskentelemään ketterien menetelmien mukaisesti


Koulutuksen aikana suoritat ISTQB Certified Tester Foundation Level -sertifikaatin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* kivenkova motivaatio aloittaa ura IT-alalla ja halu päästä työskentelemään testiautomaation parissa
* sinnikkyyttä ja motivaatiota oppia uutta intensiivisessä koulutuksessa ja sen jälkeen
* sujuva suomen ja englannin kieli
* vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - tämä selviää tekemällä hakutestit, joilla hakuprosessi alkaa!


HUOM: Koulutukseen valituille henkilöille saatetaan tehdä turvallisuusselvitys riippuen asiakasyrityksestä, johon hakija Academic Workin kautta työllistyy.

Muuta tietoa

KOULUTUSOHJELMAN TIEDOT

Mitä?
* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikkaAcademicWorkinkonsulttina sen jälkeen

Milloin?
* Hakuaika koulutusohjelmaan24.2.-5.4.2020. HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-iltamaanantai 18.5. klo 16:30, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinenesiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus15.6.2020
* Itseopiskeluviikko viikolla 29
* Valmistuminen11.9.2020
* Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisentyösopimuksen alku14.9.2020

Missä?
n Kalmarille menevät 2 konsulttia)

Tiesithän, että koulutamme kesällä myös ServiceNow-osaajia ja pilviasiantuntijoita? Tutustu kaikkiin koulutusohjelmiin osoitteessa www.awacademy.fi.

Mikäli sinulla herääkysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: academy@academicwork.fi
HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytetyn oppimisen koulu, joka tarjoaa kunnianhimoisille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

AW Academy onAcademicWorkinsisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä joyli1500.