Kouluttaudu IT-alalle ja aloita pilvipalveluasiantuntijana esim. Solitalla tai Cybercomilla
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Haaveiletko urasta koodarina? Kouluttaudu mieluummin saman tien pilvipalveluasiantuntijaksi ja ota oikotie tulevaisuuden osaamiseen. Hae AW Academyn maksuttomaan 12 viikon intensiivikoulutukseen ja aloita ura pilvessä esimerkiksi Solitalla tai Cybercomilla.
KUVAUS
Tulevaisuus on pilvessä. Kaikki tärkeimmät arjessamme korvaamattomat työkalut - esimerkiksi sähköposti, nettikalenteri, WhatsApp ja Facebook - pyörivät pilvessä ja siksi pilvipalveluasiantuntijaksi kannattaa ryhtyä nyt.

Pilvipalveluiden pariin kouluttautuminen ja työllistyminen onoikotie sinne, minne moni etenee koodarin uran kautta: sen sijaan, että opettelisit ensin koodaamaan ja etenisit sitä kautta ohjelmistosuunnittelijaksi hallinnoimaan suurempia kokonaisuuksia, pilviasiantuntijana pääset huomattavasti nopeammin suunnittelemaan ja rakentamaan kokonaisia palveluita - mikä luonnollisesti näkyy ajan myötä sekä tehtävien monipuolisuudessa että kehitysmahdollisuuksien määrässä.

AW Academynkoulutuksen teknologiana onAmazon Web Services, joka on markkinajohtajana maailman käytetyin ja monipuolisin pilvipalvelu: pääset siis saman tien työskentelemään alan parhaalla pilvipalvelualustalla, joka kehittyy jatkuvasti ja jonka osaajien kysyntä kasvaa kiihtyen.

Jos etsit uutta suuntaa ja nautit kokonaisvaltaisesta ongelmanratkaisusta, mielikuvituksen käytöstä ja täysin uusien ratkaisujen keksimisestä, tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa:
etsimme nyt tulevaisuuden osaajia kesällä järjestettävään maksuttomaan 12 viikon intensiivikoulutukseen, josta valmistuvia AWS-pilviosaajia odottaa IT-ura Academic Workin asiakasyrityksissä, esimerkiksiSolitallataiCybercomilla.
TYÖNKUVA
MIKSI PILVI?

Työ voisi sopia sinulle, jos...


* pidät ongelmanratkaisusta: nautit siitä, kun pitkän pähkäilyn jälkeen asiat loksahtavat paikalleen
* isojen kokonaisuuksien hallinnointi ja suunnittelu on juttusi: tykkäät pyöritellä ja hahmotella monimutkaisiakin kuvioita mielessäsi
* sinua kiinnostaa koodaaminen, mutta ennen kaikkea vielä laajemmin koko sovelluskehitysmaailma: mitä kaikkea taustalla pitää tapahtua, jotta sovellus herää eloon
* haluat aloittaa urasi ns. "syvästä päästä", sieltä, minne koodarina aloittava yleensä pääsee vasta vuosien kuluttua
* haluat työskennellä vauhdilla kehittyvän ja loputtomiin käyttötarkoituksiin taipuvan teknologian parissa


Me tarjoamme


* 12 viikon maksuttoman intensiivikoulutuksen
* vakituisen työpaikan Academic Workin konsulttinaesimerkiksi Solitalla tai Cybercomilla.
* mahdollisuuden aloittaa ura IT-alalla poikkeuksellisen tehokkaasti ilman aiempaa kokemusta ja kasvaa ammattilaiseksi alan huippuosaajien ympäröimänä esimerkiksi Solitalla tai Cybercomilla


Pilvipalveluasiantuntija ei ole yhtä kuin koodari - jos siis tiedät, että nimenomaan ja ainoastaan koodaamisen oppiminen on kutsumuksesi, kannattaa suosiolla odottaa seuraavaa koodausluokkaa.

Jos sinua kuitenkin kiinnostaa räjähdysmäisesti kasvavan teknologian parissa työskenteleminen, tulevaisuuden palveluiden rakentaminen ja se, miten maailma ympärillämme toimii,kannattaa lukea eteenpäin, vaikka pilvi olisi vielä vieras.

Pilvipalveluasiantuntijakin työskentelee tiiviisti koodin parissa, mutta sen sijaan, että tuote tai palvelu tehtäisiin alusta asti itse koodaamalla, pilvipalveluastiantuntijakonfiguroi, eli ikään kuin räätälöi ratkaisuja AWS:n valmiiden rakennuspalikoiden ja Python-koodikielen avulla. AWS-osaaja työskentelee myös paljon eri järjestelmien rajapinnoissa eliintegraatioidenparissa ja ratkoo, miten erilaiset järjestelmät saadaan juttelemaan keskenään.

Pilvipalveluiden parissa työskenteleminen on haastavaa, mutta juuri siksi myös loistava paikka kasvattaa osaamista sekä AWS:n että koodaamisen parissa.Pilvi on se tekninen syvä pää: kun sen hallitsee, omaa loistavat valmiudet kasvaa hyvin monenlaisiin teknisiin asiantuntijatehtäviin.

Pilvitausta avaa ovia myös asiakasrajapinnasta ja liiketoiminnan pariin suuntautumisesta kiinnostuneelle: tekninen pilviosaaminen on valttikortti myös vähemmän teknisissä rooleissa.

Tulevaisuuteen kannattaa uuden uran alkaessasuhtautua avoimin mielin: oli ensimmäinen ura-askeleesi mikä tahansa,tulevaisuutesi on pilviosaajana täynnä mitä mielenkiintoisimpia vaihtoehtoja- joista monet ovat sellaisia, joita ei vielä ole edes olemassa.

Myös maltti on uuden uran alussa valttia: vaikka AWS-tarjoaa astetta vauhdikkaamman polun esimerkiksi suunnittelutehtäviin, jokaisen uransa aloittavan AWS-osaajan matka lähtee liikkeelle yksinkertaisemmista ja suorittavammista tehtävistä, joissa pääsee oppimaan senior-tekijöiltä.

MITÄAWACADEMYSSA OPITAAN?

Koulutukseen hakeminenjatyöllistyminensen jälkeenei edellytäaiempaa taustaa - opit kaiken tarvittavanAWAcademyn12 viikonintensiivikoulutuksen aikana.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. 12 viikon aikana käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Opiskelu alkaa kuukauden mittaisilla esiopinnoilla, joiden tavoitteena on luoda kaikille koulutettaville samat pohjatiedot, joiden päälle osaaminen kurssin aikana rakennetaan. AWS-koulutuksen esiopinnot koostuvat Python-ohjelmointikielen ja AWS:n perusteista.

Koulutuksen aikana opit muun muassa


* ymmärtämään kiehtovan logiikan pilvipalveluiden rakentamisen taustallaja miten sovelluksen kaikki eri rakennuspalikat yhdistyvät toisiinsa
* määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan Amazon Web Services -teknologiaan pohjautuvia ratkaisujaasiakkaiden tarpeiden mukaisesti
* käyttämään keskeisimpiäAWS-työkalujaja ymmärtämään, mikä on oikea työkalu erilaisten ratkaisujen toteuttamiseen
* koodaamaan Pythonillaja soveltamaan sitä pilvessä
* työskentelemäänketterillä menetelmillä(Scrum)


Kurssin aikana tulet suorittamaanAWS:n Associate-tason Solutions Architecht-sekäScrum Master (PSM1) -sertifikaatin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* luja motivaatioaloittaauraIT-alalla
* sinnikkyyttä: haluattehdä kovasti töitä uuden urasieteen
* joustavvuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - tämä selviää tekemällä hakutestit, joilla hakuprosessi alkaa!


HUOM: Koulutukseen valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys.

Muuta tietoa

KOULUTUSOHJELMAN TIEDOT

Mitä?


* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikkaAcademicWorkinkonsulttinaesimerkiksi Solitalla tai Cybercomilla sen jälkeen


Milloin?


* Hakuaika koulutusohjelmaan9.3.-19.4.2020. HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvastisaapumisjärjestyksessäja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-iltamaanantai1.6. klo 16:30, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinenesiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus29.6.2020
* Itseopiskeluviikko vko 31
* Valmistuminen25.9.2020
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisentyösopimuksen alku28.9.2020


Missä?
* Koulutuksen sijainti: Keilaranta4, 02150 Espoo
* Työskentelyalue:Pääkaupunkiseutu

Tiesithän, että koulutamme kesälläServiceNow-sovellusasiantuntijoita ja testiautomaatio-osaajia? Tutustu kaikkiin koulutusohjelmiin osoitteessa www.awacademy.fi.

Mikäli sinulla herääkysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: academy@academicwork.fiHUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytetyn oppimisen koulu, joka tarjoaa kunnianhimoisille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

AW Academy onAcademicWorkinsisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 1500.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1348867
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo