(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaudu IT-alalle ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura Sofigatella
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019
Haluaisitko suuntautua IT-alalle, mutta koodarin uran sijaan etsit roolia teknologian ja liiketoiminnan välimaastosta? Työ sovellusasiantuntijana voisi olla sinun juttusi. Hae Academyn 12 viikon ServiceNow-koulutukseen ja aloita työt alan edelläkävijäyritys Sofigatella!
KUVAUS
Kutitteleeko ajatus loikasta IT-alalle takaraivossa, mutta et pysty käyttämään vuosia uuden ammatin opiskeluun? Jos kaipaat uusia tuulia, nyt on aika toimia.

Jo 220 konsulttia uudelle uralle saattanut Academy järjestää keväällä kolmannen ServiceNow-teknologiaan keskittyvän koulutusohjelman. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka IT-konsulttina Academic Workin kautta Sofigatella.

ServiceNow:n parissa työskentelemisen ytimessä on yritysten liiketoimintahaasteiden ja -tarpeiden tunnistaminen ja ratkominen. Siksi se tarjoaa unelmatyön liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat aloittaa uran IT:n ja bisneksen välimaastossa. Lue lisää ServiceNow:sta täältä!

Academyyn hakeaksesi sinulla ei tarvitse olla tiettyä taustaa, ainoastaan testatusti hyvä oppimiskyky ja kivenkova motivaatio heittäytyä täysillä mukaan haastavaan koulutukseen ja aloittaa uusi ura IT-alalla.
TYÖNKUVA
Academyssa rakennat laajat ja vankat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla. Koulutuksen pääpaino on ServiceNow-teknologiassa, mutta opit myös muita teknologioita ja IT-alalla vaadittavia taitoja. Lue lisää koulutuksesta täältä!

Valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Sofigatella. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden liiketoimintahaasteiden tunnistaminen,
ServiceNow-alustan räätälöiminen asiakkaan tarpeisiin vastaavaksi, alustan ylläpito sekä
asiakkaan tukeminen alustan käytössä. Urasi alussa pääset kerryttämään osaamista perustehtävissä, minkä jälkeen voit edetä tekemään vaativampia tehtäviä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
ServiceNow:n oppiminen ei vaadi tiettyä taustaa, vaan hyvät hoksottimet ja aidon halun tehdä kovasti töitä oppimisen eteen. Siksi hakuprosessimme alkaa persoonallisuustesteillä sekä loogista päättelykykyä mittaavilla testeillä, minkä jälkeen rekrytoijamme keskittyvät ennen kaikkea motivaatioosi.

Oletko...


* palavasti motivoitunut aloittamaan uuden uran IT-alalla
* valmis tekemään kovasti töitä haastavan koulutuksen aikana
* 18-vuotias ja sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito
* joustava ja kärsivällinen: uusien taitojen opetteleminen ja uuden uran aloittaminen vaatii oikeanlaisen asenteen


Huomioithan, että valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys.

KOULUTUSOHJELMAN TIEDOT

Mitä?


* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka AcademicWorkinIT-konsulttina sen jälkeen


Milloin?


* Hakuaika koulutusohjelmaan23.9.-3.11.2019(huomioithan, että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä)
* Startti-ilta18.12.2019 klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinenesiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 13.1.2020
* Valmistuminen3.4.2020
* Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisentyösopimuksen alku6.4.2020


Missä?


* Koulutuksen sijainti: Keilaranta4, 02150 Espoo
* Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu


Mikäli sinulla herääkysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: [academy@academicwork.fi](mailto: academy@academicwork.fi)HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
ACADEMY

Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytetyn oppimisen koulu, joka tarjoaa kunnianhimoisille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 1100.