(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaudu IT-alalle ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura CGI:llä, Telialla tai Fujitsulla
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Houkutteleeko IT-ala, mutta syvälle konepellin alle sukeltamisen sijaan etsit roolia teknologian ja liiketoiminnan välimaastosta? Nautitko ongelmanratkaisusta? Kouluttaudu 12 viikon intensiivikoulutuksessa ServiceNow-sovellusasiantuntijaksi ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura CGI:llä, Telialla tai Fujitsulla!
KUVAUS
Jos uranvaihto houkuttaa, nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa loikka IT-alalle bisnesteknologian pariin ilman aiempaa alan kokemusta: AW Academy kouluttaa kesällä 12 viikon intensiivikoulutuksella ServiceNow-sovellusasiantuntijoita, jotka pääsevät valmistuttuaan töihin paperihommien automatisoinnin ja siten asiakasyritysten liiketoiminnan kehittämisen pariin.

Tänä kesänä AW Academy kouluttaa kaksi sisällöltään samanlaista, mutta mukana olevien yritysten osalta erilaista ServiceNow-luokkaa.

Tästä ilmoituksesta löydät tietoa koulutuksesta, joka kouluttaa osaajia melkoiselle kattaukselle eturivin yrityksiä: CGI:lle, Fujitsulle sekä Telialle ja Telia Cygatelle. Muista tutustua myös toiseen kesän 2020 ServiceNow-koulutukseen: koulutamme kokonaisen luokan ServiceNow-asiantuntijoita Sofigatelle.

Työvoisi sopia sinulle, jos
* sinua kiinnostaa liiketoiminnan kehittäminen ja erityisesti digitalisaation luomat loputtomat mahdollisuudet tehdä töitä fiksummin
* haluat päästä ratkomaan liiketoimintahaasteita konkreettisesti "omin käsin" teknologian avulla?
* haluat kehittyä työmarkkinoilla halutuksi osaajaksi mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän teknologian asiantuntijana
* sinua kiinnostaa koodaaminen, mutta silkan koodin hakkaamisen sijaan sinua inspiroi mahdollisuus toimia asiakasrajapinnassa ja ratkoa yritysten liiketoimintahaasteita valmista teknistä alustaa räätälöimällä ja kehittämällä
* haluat päästä haastamaan itsesi intensiivisessä koulutuksessa ja monipuolisia haasteita tarjoavassa työssä sen jälkeen

Me tarjoamme
* 12 viikon maksuttoman intensiivikoulutuksen
* vakituisen työpaikan Academic Workin konsulttina CGI:llä, Telialla, Telia Cygatella tai Fujitsulla
* mahdollisuuden aloittaa ura IT-alalla poikkeuksellisen tehokkaasti ilman aiempaa kokemusta
TYÖNKUVA
ServiceNow-osaajana olet todellinen digitaalisen murroksen tekijä: ratkot yritysten liiketoimintahaasteita ja teet ihmisten arjesta toimivampaa ServiceNow-alustan avulla.

Sovellusasiantuntijan tehtäviin CGI:llä, Fujitsulla ja Telialla kuuluu hieman yrityksestä riippuen mm.


* liiketoimintaprosessien ymmärtäminen ja haasteiden tunnistaminen oikeita kysymyksiä kysymällä
* näiden haasteiden ratkominen prosesseja automatisoimalla ServiceNow-alustan avulla
* alustan kehittäminen konfiguroimalla eli tarpeisiin vastaavien toiminnallisuuksien räätälöiminen koodin avulla
* alustan ylläpito sekä sen parissa työskentelevien asiakasyritysten tukeminen alustan käytössä


Yrityksestä riippumatta pääset urasi alussa kerryttämään osaamista perustehtävissä, kuten alustan ylläpidossa, virheiden korjaamisessa ja pienissä kehitystehtävissä senior-osaajilta oppien.

Kokemuksen karttuessa pääset tekemään yhä vaativampia teknisiä toteutuksia. Osaamisestasi ja kiinnostuksenkohteistasi riippuen voit vuosien saatossa kasvaa myös kohti konsultoivampaa asiantuntijaroolia asiakasrajapinnassa. Vauhdilla kasvavan teknologian parista löytyy runsaasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja opittavaa riittää varmasti pitkälle tulevaisuuteen.

MITÄ AW ACADEMYSSA OPITAAN?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytäaiempaa taustaa - opit kaiken tarvittavan AW Academyn12 viikonintensiivikoulutuksen aikana.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. 12 viikon aikana käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Koulutuksen aikana opit muun muassa
* ymmärtämään yritysten liiketoiminnan prosesseja ja muuttamaan yritysten tarpeet teknisiksi ratkaisuiksi ServiceNow-alustalla
* hallitsemaan ServiceNown tärkeimmät toiminnot sekä applikaatiot (ITSM, CSM), joilla pystyt kehittämään ServiceNow-alustaa monipuolisesti ja kestävästi asiakkaiden tarpeisiin
* ServiceNow-järjestelmän käyttöönoton sekä erilaisten toiminallisuuksien kehittämisen parhaan mahdollisen ratkaisun rakentamiseksi
* koodaamaan JavaScriptillä ja konfiguroimaan eli räätälöimään ServiceNow-alustaa kestävästi
* työskentelemään ketterillä menetelmillä (mm. Scrum)
* vuorovaikutus-, myynti-, ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Koulutuksen aikana suoritat ServiceNow Fundamentals -kurssin, jonka läpäistyäsi saat ServiceNow Certified System Administrator -sertifikaatin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* luja motivaatio aloittaa ura IT-alalla
* sinnikkyyttä: haluat tehdä kovasti töitä uuden urasi eteen
* joustavuutta ja kärsivällisyyttä - intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat, mutta myös vaativat paljon
* sujuva suomen ja englannin kieli ja vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - tämä selviää tekemällä hakutestit, joilla hakuprosessi alkaa!


HUOM: Koulutukseen valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys.

Muuta tietoa

KOULUTUSOHJELMAN TIEDOT

Mitä?
* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikkaAcademicWorkinkonsulttinaCGI:llä, Fujitusulla, Telialla tai Telia Cygatella sen jälkeen

Milloin?
* Hakuaika koulutusohjelmaan 9.3.-19.4.2020. HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti saapumisjärjestyksessä ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-ilta tiistai 2.6.2020 klo 16:30, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus29.6.2020
* Itseopiskeluviikko vko 31
* Valmistuminen25.9.2020
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisentyösopimuksen alku28.elyalue:Pääkaupunkiseutu

Tiesithän, että koulutamme kesällä tämän sekä toisen ServiceNow-luokan lisäksi testiautomaatio-osaajia ja pilviasiantuntijoita? Tutustu kaikkiin koulutusohjelmiin osoitteessa www.awacademy.fi.

Mikäli sinulla herääkysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: academy@academicwork.fiHUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytetyn oppimisen koulu, joka tarjoaa kunnianhimoisille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

AW Academy onAcademicWorkinsisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä joyli 1500.