Kouluttaudu hotelli- ja ravintola-alan osaajaksi
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2021

Miltä sinusta kuulostaisi kouluttautua muutamien kuukausien ajan uuteen ammattiin tai syventää jo olemassa olevaa osaamistasi ja työllistyä koulutuksesi päätyttyä? Tampereen maamerkkinä toimiva ikoninen Original Sokos Hotel Ilves avautuu uuteen loistoonsa vuoden vaihteessa. Me tahdomme juuri sinut mukaan avajaisiin!


Sokotel Oy, Tredu ja Eezy mahdollistavat sinulle tutkinnonosia hotelli- ja ravintola-alan perusopinnoista. Koulutuksen aikana opit alan perustöitä ja pääset suoraan tositoimiin heti uuden työpaikkasi valmistuessa. Jokaisessa tutkinnonosassa suoritetaan hygieniapassi.
Aloituksen jälkeen kanssasi suunnitellaan yksilöllinen opintopolku. Voit kouluttautua kauttamme kokiksi, tarjoilijaksi tai baaritarjoilijaksi. Vaihtoehtoisia opintopolkuja on kolme erilaista lähtötaso huomioiden: aloittelijoille, kokeneemmille osaajille ja vieraan kielen taitajille.


Koulutuksen teoriaopetuksen lähipäivät pidetään Tredussa Tampereella ja työssäoppiminen tapahtuu Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa ja Solo Sokos Hotel Tornissa siihen asti, kunnes uusi Original Sokos Hotel Ilves avautuu. Työllistymisen lisäksi sinulla on vaihtoehtoisesti mahdollisuus jatkaa opintoja ja suorittaa hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto kokonaisuudessaan.

----------

Haluamme juuri sinut opiskelemaan!

Voit jättää hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.
Käsiteltyämme hakemukset kutsumme sinut haastatteluun.
Haemme koulutukseen uusia tekijöitä jatkuvasti ja ensimmäiset koulutukset alkaavat Tredussa jo 4.10.2021. Lähdön jälkeen suunnittelemme kanssasi yksilöllisen opintopolun, jossa otamme huomioon aikaisemman osaamisesi.


----------

 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Hanna Rinne

Koulutuspäällikkö, Eezy Henkilöstöpalvelut

044 757 7152, hanna.rinne@eezy.fi

Katriina Pyöriä

HR-konsultti, Eezy Henkilöstöpalvelut

050 463 4598, katriina.pyoria@eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot