(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaudu Akunrakentajaksi!
Valmet Automotive EV Power Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Ilmassa on sähköä. Tunnetko sen? Haemme nyt Salon akkutehtaalle henkilöitä rekrykoulutukseen. Rekrykoulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työllistyä Valmet Automotive EV Power Oy:n palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen operaattoriksi valmistuslinjalle, logistiikkatyöntekijäksi tai laaduntarkastajaksi.

Perehdytämme kaikki uudet työntekijämme perusteellisesti eri tehtäviin, ja haluamme mahdollistaa työkierron työasemilla. Työskentely tapahtuu puhdastilaympäristössä, ja toimimme kolmessa vuorossa viitenä päivänä viikossa. Salon akkutehdas on savuton työpaikka, ja tuotanto- ja logistiikkatilat ovat mobiililaitevapaata aluetta. Toimimme Teknologiateollisuuden TES:n mukaan. Palkkauksesta lisätietoa on saatavilla linkin kautta https://www.autotehtaansankarit.fi/palkkaus/

Aikaisempaa kokemusta akkuteollisuudesta emme edellytä, mutta toivomme sinulta

  • kykyä toimia tiimissä
  • kärsivällisyyttä
  • huolellisuutta
  • motivaatiota uuden oppimiseen
  • suomen kielen lisäksi auttavaa englannin kielen taitoa

Voit hakea rekrykoulutukseen, jos

  • olet työtön työnhakija tai määräaikainen työsopimuksesi on päättymässä
  • olet päättämässä asevelvollisuutesi tai olet valmistumassa opinnoista
  • olet toisessa työllisyyttä edistävässä palvelussa, kuten työkokeilussa tai työvoimakoulutuksessa
  • osa-aikaisessa työssä työtuntisi ovat alle 18 tuntia viikossa

Rekrykoulutuksen kesto on enimmillään kolme kuukautta. Koulutuksessa on mahdollista aloittaa useana eri aloituspäivänä loppuvuoden aikana.

Tarjoamme hakijalle

Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.

Aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi, joten jätäthän hakemuksesi jo nyt. Jos olet hakenut aikaisemmin, otamme jo jätetyn hakemuksen huomioon tässä haussa, eikä uutta tarvitse lähettää.

Rekrytoinnissa meitä auttaa Barona. Tiedustelut Barona p. 02 841 8200 perjantaisin klo 13.00-15.00.