(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja ja siihen päästäksemme tarvitsemme alan parhaat osaajat, joilla on inhimillinen ote työhön. CERTEGOlla on 80 toimipistettä Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

Haemme kouluttajaa Koulutus- ja konsultointitiimiimme Espoon toimipaikkaan vakinaiseen työsuhteeseen!

Kouluttajana osallistut asiantuntijan roolissa asiakkaidemme työaika- ja kulunvalvontajärjestelmien käyttöönottoprojekteihin ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden sekä oman asiantuntijaorganisaation kanssa.

Vastuullasi on järjestelmien asiakaskohtaiset määrittelyt ja asiakaskoulutukset sekä HR- ja turvallisuuskonsultointi, joiden avulla asiakas pystyy kehittämään sisäisiä turvallisuuteen sekä työajanhallintaan liittyviä prosessejaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet esiintymistaitoinen ja ulospäinsuuntautunut etkä säikähdä ajoittaista kiirettä. Sinulla on stressinsietokyvyn lisäksi pitkäjänteisyyttä, palveluhenkisyyttä sekä hyvät neuvottelutaidot. Innostut (ja innostat) kehittymään sekä motivoidut siitä, että työssäsi pääset vaikuttamaan myös asiakkaiden kehitysprosesseihin.

 

Odotamme sinulta:

  • kokemusta palkanlaskentajärjestelmistä ja työehtosopimusten tulkinnasta
  • muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • työajanhallinta- ja kulunvalvontajärjestelmien osaamista (esim. Flexim/ Safea/ ABLOY OS/ Lenel, mutta muut katsotaan eduksi myös)
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen- ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • omaa autoa sekä valmiutta matkustaa Suomessa (matkustuspäiviä tulee n. 80 päivää vuodessa)
  • tehtävän luonteen takia nuhteetonta taustaa Poliisiviranomaisen myöntämää turvasuojaajakorttia varten

Henkilöstö­hallinnan ja/tai turvallisuusalan koulutus/työkokemus auttavat tehtävässä menestymisessä.

 

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon. Hae rohkeasti joukkoomme!

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Ratkaisut-yksikön johtaja Arto Seppäläinen; arto.seppalainen@certego.fi.
 

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera otsikolla ”Kouluttaja Certego” 31.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.