(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Toimenkuva
Oletko heittäytyjä, luontainen esiintyjä ja sinun on helppo luoda kontakteja? Koet myyntityön myös omaksi jutuksesi. Tähän kannattaa siinä tapauksessa pysähtyä ja lukea juttu läpi.
Asiakkaamme hakee työporukkaansa kouluttajaa, vuorovaikutuksellista ohjaajaa, joka ymmärtää työhyvinvoinnin merkityksen ja osaa pistää itsensä likoon täysillä. Mottona "pidämme arvossa työntekijöitä". Työ tehdään pääasiassa parityönä ja työskentelyalueena koko Suomi.
Odotamme sinulta
Kouluttaja tarvitsee alleen kulkupelin ja ajokortin, sillä työtä tehdään siellä, missä asiakkaat ovat. Voit olla alalle koulutettu, mutta tässä tapauksessa kokemus menee koulutusta korkeammalle kriteereissä. Svenska språket är en plus, men är inte nödvändig.
Tehtävään sopiva henkilö kokee myyntityönkin luontevaksi osaksi työtään.
Muut tiedot
Kuulostaako tehtävä omaltasi? Jätäthän hakemuksesi pian, sillä työ kutsuu jo! Lisätietoja työstä saat soittamalla Tuijalle numeroon 0405674599 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen tuija.vahala@vmp.fi

VMP Varamiespalvelu on 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Teemme yrityksille jatkuvasti vakituisia rekrytointeja eri tehtäviin ja aloille. www.vmp.fi
Kesto
toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Tuija Vähälä, tuija.vahala@vmp.fi, 0405674599
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.08.2018 mennessä.