(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, yhteiskunta- ja työelämätieto
Ael-Amiedu Oy (Taitotalo)

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme nyt kotoutumispalvelut ja valma -tiimiimme Helsingin Pitäjänmäelle 

yhteiskunta- ja työelämätiedon kouluttajia 

Suunnittelet ja toteutat yhteiskunta- ja työelämätiedon opetusta aikuisille maahanmuuttajille, jotka ovat kotoutumiskoulutuksen päättövaiheessa. Annat henkilökohtaista ohjausta koulutukseen ja työnhakuun liittyvissä kysymyksissä. Työelämäjakson ohjaus ja yhteistyö opiskelijoiden työssäoppimispaikkojen kanssa on tärkeä osa työtehtävääsi. Osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja olet tottunut toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme ohjaavaa työotetta, pääkaupunkiseudun elinkeinoelämän hyvää tuntemusta, ammatillisen toisen asteen koulutuksen tuntemusta, perehtyneisyyttä koulutusjärjestelmään ja opintojen rahoitusvaihtoehtoihin sekä verkostoitumistaitoja.  

Edellytämme  

  • ylempää korkeakoulututkintoa  

  • opettajan pedagogista pätevyyttä 

  • vähintään vuoden (12 kk) työkokemusta aikuisten maahanmuuttajien yhteiskunta- ja työelämätiedon opetuksesta ja työelämään/koulutukseen ohjaamisesta 

Työsuhteet ovat osa-aikaisia (16-33 h/viikko) ja toistaiseksi voimassa olevia. Työsuhteet ovat osa-aikaisia 16-33 h. Tuntimäärän arvioidaan olevan lähellä max-tunteja. Palkka  ja työehdot määräytyvät Ammatillisten Aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen perusteella. 

Ensimmäinen työtehtävä on suunniteltu alkavaksi 15.2.2021. Toinen tehtävä alkaa myöhemmin keväällä. Noudatamme 6 kk koeaikaa. 

Tarjoamme sinulle motivoivan ja sopivasti haastavan työn, mielenkiintoisen asiakas- ja työympäristön sekä erinomaiset työkaverit. Taitotalossa voit kehittää omaa osaamistasi  ja työyhteisöäsi. Sinulla on hyvä mahdollisuus kehittyä ja näyttää osaamisesi aikuis- ja henkilöstökoulutuksen parhaalla paikalla.  

Hakuaika päättyy 5.2.2021