(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, työnhaunohjaus Pirkanmaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 160 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme iskukykyisen joukkueemme vahvistukseksi kouluttajaa työnhaunohjaukseen Pirkanmaalle, määräaikaiseen kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen.

Spring Housen kouluttajana/työnhaunohjaajana vastaat TE-toimiston asiakkaiden työnhaun ja verkkoasioinnin yksilöohjauksesta. Työhön sisältyy myös jonkin verran ryhmäohjausta, mutta pääpaino on työnhakijoiden yksilöllisessä ohjauksessa. Odotamme sinulta halua ja taitoa innostaa ja motivoida ihmisiä. Olet helposti lähestyttävä persoona ja haluat, että työnhakijat pääsevät lähemmäksi omia tavoitteitaan. Valmennus tapahtuu Pirkanmaan alueella. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto ja mielellään vähintään kahden vuoden kokemus opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja pedagogista pätevyyttäsi.

Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Sinua on kuvattu luontaiseksi ihmistuntijaksi, joka osaa eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 25.6.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi ensi tilassa.

Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse ma 18.6.2018 klo 8-9 ja ke 20.6.2018 klo 14-15 numerosta 050 384 9027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi