(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja työnhaunohjaukseen, Pirkanmaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme iskukykyisen joukkueemme vahvistukseksi kouluttajaa työnhaunohjaukseen Pirkanmaalle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen alkaen alkuvuodesta 2020.

Spring Housen kouluttajana/työnhaunohjaajana vastaat TE-toimiston asiakkaiden työnhaun ja verkkoasioinnin yksilöohjauksesta. Työhön sisältyy myös jonkin verran ryhmäohjausta, mutta pääpaino on työnhakijoiden yksilöllisessä ohjauksessa. Valmennus tapahtuu pääasiassa Tampereen TE-toimistossa. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto ja mielellään vähintään kahden vuoden kokemus opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä ja asiakaspalvelusta. Lisäksi pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Arvostamme tehtävää tukevaa lisäkoulutusta ja aikaisempaa kokemusta työllisyydenhoidon valmennuspalveluista. Eduksi katsotaan myös muu kielitaito (esim. ruotsi, venäjä).

Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Olet helposti lähestyttävä persoona ja haluat, että työnhakijat pääsevät lähemmäksi omia tavoitteitaan. Odotamme sinulta halua ja taitoa innostaa ja motivoida ihmisiä.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 29.12.2019 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi ensi tilassa.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi