(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja työnhaun ja verkkoasioinnin ohjaukseen, Uusimaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään.

Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi kokopäiväisiä kouluttajia alustavasti vuoden 2019 loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Uudellemaalle, mutta on myös mahdollista, että työ jatkuisi ensi vuoden puolelle. Työ alkaa syksyn aikana.

Spring Housen kouluttajana vastaat TE-toimiston asiakkaiden työnhaun ja verkkoasioinnin yksilöohjauksesta Uudenmaan TE-toimistossa pääasiassa pääkaupunkiseuden toimipisteissä. Työhön sisältyy jonkin verran ryhmämuotoista ohjausta, mutta pääpaino on TE-toimistoon saapuvien työnhakija-asiakkaiden henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa, ohjauksessa ja neuvonnassa. Palvelu toimii lähinnä ilman ajanvarausta.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja noin vuoden verran kokemusta ohjaus-, valmennus- tai opetustehtävistä. Lisäksi pystyt ohjaamaan asiakkaita suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemustasi, tietoteknistä osaamistasi sekä pedagogisia opintojasi.

Odotamme sinulta vilpitöntä halua ja taitoa kannustaa ja motivoida ihmisiä. Tehtävässä menestymisen edellytys onkin, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet helposti lähestyttävä kouluttaja ja asiakaspalvelija, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Syksyn mittaan olemme hakemassa useampaa kouluttajaa tehtävään, Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse torstaisin klo 9-10 Silja Grönholmilta numerosta 050 384 9027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi