Kouluttaja työnhaun ja verkkoasioinnin ohjaukseen, Oulu
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi kokopäiväistä kouluttajaa työnhaunohjaukseen ja verkkoneuvontaan Ouluun. Tehtävän täyttäminen riippuu julkisen kilpailutuksen hankintapäätöksestä. Työn suunniteltu aloitus on talven 2020 aikana ja kesto vuoden 2020 loppuun. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Spring Housen kouluttajana ohjaat TE-toimiston työnhakija-asiakkaita työnhaussa ja verkkoasioinnissa Oulun TE-toimistossa. Palvelun pääpaino on ilman ajanvarausta TE-toimistoon saapuvien työnhakija-asiakkaiden henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa, ohjauksessa ja neuvonnassa TE-toimiston aulatilassa, mutta työhön sisältyy myös ajanvarauksella tehtävää yksilö- ja ryhmäohjausta. Työskentelet osana kahden hengen tiimiä.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä. Lisäksi sinulla on noin viiden vuoden verran kokemusta aikuisten yksilö- ja ryhmäohjauksesta. Arvostamme ohjausalan täydennyskoulutusta, esim. työvalmentajan erikoisammattitutkintoa.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja pystyt ohjaamaan asiakkaita suomen lisäksi myös englanniksi

Odotamme sinulta vilpitöntä halua ja taitoa kannustaa ja motivoida ihmisiä. Tehtävässä menestymisen edellytys onkin, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet helposti lähestyttävä ohjaaja ja asiakaspalvelija, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoa tehtävästä saat puhelimitse Silja Grönholmilta ti 4.2 klo 8.30-9.30 ja ti 11.2 klo 15-16 numerosta 0503849027.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot