(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja työnhaun ja verkkoasioinnin ohjaukseen, Lohja
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi kokopäiväistä kouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Lohjalle.

Spring Housen kouluttajana vastaat TE-toimiston asiakkaiden työnhaun ja verkkoasioinnin yksilöohjauksesta Uudenmaan TE-toimistossa pääasiassa Lohjan toimipisteessä. Työhön sisältyy jonkin verran ryhmäohjausta, mutta pääpaino on työnhakijoiden henkilökohtaisessa ohjauksessa, palvelussa ja neuvonnassa.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja noin vuoden verran kokemusta opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä. Lisäksi pystyt ohjaamaan asiakkaita suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Arvostamme asiakaspalvelukokemustasi, tietoteknistä osaamistasi sekä pedagogisia opintojasi.

Odotamme sinulta vilpitöntä halua ja taitoa kannustaa ja motivoida ihmisiä. Tehtävässä menestymisen edellytys onkin, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet helposti lähestyttävä kouluttaja, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 31.3.2019 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse to 21.3.2019 klo 15-16 ja ma 25.3.2018 klo 9-10 Silja Grönholmilta numerosta 050 384 9027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi