Kouluttaja työnhakuvalmennuksiin, Pohjanmaa
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020
Uria uurtamaan ja elämän suunnan tueksi, osallistavalla otteella valmentamaan?

Olisitkohan sinä uusi kouluttajamme, joka asiakkaamme lähtökohdista käsin saa hänet löytämään kenties uusia vahvuuksia itsestään ja mielekkäitä, uusia näkökulmia työnhakuun?

Spring Housen kouluttajana vastaat itsenäisesti valmennusten suunnittelusta ja toteutuksesta - toki perehdytyksen ja joukkueesi tuen turvin. Toimit yksilö- sekä ryhmävalmentajana työelämävalmennuksissamme tuntipalkkaisena kouluttajana. Valmennat eri paikkakunnilla Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueella, joten toivomme sinulta kevyttä reissaajan vikaa ja mahdollisuutta siihen. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös koulutuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.

Olisimme mitä mieluisimmin mukana toteuttamassa työnhaku- ja uravalmennuksia koko laakean Pohjanmaamme laajuudella ja rekrytointi riippuu julkisen kilpailutuksen tuloksista, mutta
tutustumme sinuun mielellämme jo tuloksia odotellessa!


Edellytämme sinulta

Alempi korkeakoulututkinto ja tehtävää tukeva lisäkoulutus
Päätoimista valmentajakokemusta yli 5 vuotta
Muu työkokemus eri aloilta yli 5 vuotta
Kokemusta TE-palveluista ja sähköisestä asioinnista
Ruotsin- ja englannin kielen taito


Mottomme on sydämellä huipulle, joten suhtauduthan valmentamiseen sydämellä ja tavoitteellisesti!


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä valmentajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/.Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti, Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat numerosta +3584578817045 tai susanna.valkfors@springhouse.fi Mikäli en vastaa, jätä viesti niin palaan sopivalla hetkellä.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot