(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja työelämävalmennuksiin
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2018
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 160 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueelle tuntipalkkaista kouluttajaa valmentamaan ryhmä- ja yksilömuotoisissa työelämävalmennuksissamme. Spring Housen kouluttajana vastaat itsenäisesti valmennusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös koulutuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja omaat noin viiden vuoden kokemuksen opetus-, ohjaus- tai koulutustehtävistä. Lisäksi arvostamme haettavaa tehtävää tukevia lisäopintoja kuten pedagogista pätevyyttä. Työ sisältää matkustamista Etelä-Savon ja Pohjois-Savon alueella, joten odotamme, että olet valmis liikkumaan koulutuspaikkakunnille joko julkisilla tai omalla autollasi.

Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Omaat halun ja taidon innostaa ja motivoida ihmisiä, jotta he pääsevät lähemmäksi tavoitteitaan. Sinua on kuvattu luontaiseksi ihmistuntijaksi, joka osaa eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 30.11.2018 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse ke 21.11 klo 9-10 ja ti 27.11 klo 15-16 numerosta 0503849027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi