(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, turvallisuusala
AEL

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme joukkoomme

TURVALLISUUSALAN KOULUTTAJAA

Keskeiset työtehtävät

Turvallisuusalan johtamis- ja esimiestyön kurssien, seminaarien ja ammatillisten tutkintokoulutusten suunnittelu ja toteuttaminen sekä näyttöjen arviointiin liittyvät tehtävät. Tehtävä sisältää myös opiskelijoiden ohjaamista, markkinoinnin ja myynnin toteuttamiseen liittyviä tehtäviä sekä asiakkuuksien hankintaa ja hoitamista.

Arvostettava osaaminen ja työkokemus

Avuksi on, jos sinulla on aikaisempaa opetus- tai ohjauskokemusta, esimerkiksi ammatillisen koulutuksen tutkinnoista. Eduksi on, jos sinulla on ammatillisen opettajan pätevyys. Opettajan pätevyys on mahdollista hankkia myös työn ohessa. Laaja-alainen osaaminen ja näkemys sekä valmius perehtyä erilaisiin toimialoihin on vahvuustekijä. Arvostamme myös joustavaa toimintatapaa sekä perehtyneisyyttä digitalisaation hyödyntämiseen koulutus- ja asiakastyössä.

Tunnet laajasti turvallisuusalaa sekä johtamis- ja esimiestyötä ja olet työskennellyt alalla. Osaat ja haluat työskennellä sekä ryhmässä että itsenäisesti. Pystyt suunnittelemaan ja järjestämään koulutustilaisuuksia erilaisille kohderyhmille. Osaat toimia asiakasrajapinnassa ja pystyt myös itse ohjaamaan ja kouluttamaan aikuisopiskelijoita. Sinulla on soveltuva amk-, korkeakoulu- tai yliopistotutkinto ja kykyä soveltaa osaamistasi uusissa tilanteissa. Uskallat heittäytyä uuteen, teet työtäsi koko persoonallasi ja uskallat asettua alttiiksi. Olet mieluummin kokonaisuuksien hallitsija kuin osaoptimoija.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Avoimia paikkoja: 1
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen kesto: Sopimuksen mukaan
Työaikatyyppi: Kokoaikainen
Koeaika: 6 kk

Lähetä rekrytointijärjestelmän kautta vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo.

Lisätietoja tehtävästä

koulutuspäällikkö Jaana Gabrielsson, 050 572 0981, jaana.gabrielsson@ael.fi. 
oppilaitosjohtaja Jarkko Paananen, 040 723 9641, jarkko.paananen@ael.fi. 

Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Hakuaika 9.–31.5.2018 klo 23.55