(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, Siivous- ja toimistopalvelut
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Haemme nyt Siivouksen ja toimistopalvelujen Tuotekouluttajaa henkilöstöyksikköömme, joka koostuu yli 30:stä henkilöstöalan ammattilaisesta. Toimipaikkasi voi sijaita Etelä-, Länsi- tai Kaakkois-Suomessa. Tehtävä on määräaikaisuus, joka päättyy 28.2.2019.

Siivouksen ja toimistopalvelujen tuotekouluttajana vastuuna on kouluttaa mm. Service with the Human Touch koulutuksiamme nimetyissä asiakkuuksissamme. Sparraat ja koulutat alueen esimiehiä, palveluohjaajia ja työntekijöitä. Koordinoit oppisopimusopiskelijoidemme tutkintotilaisuuksia ja valmennat tutkinnonsuorittajia näyttöihin. Otat vastaan näyttöjä myös työnantajaroolissa. Toimit tarvittaessa työpaikkaohjaajana puhdistus- ja kiinteistöpalveluiden erikoisammattitutkinnossa. Vastaat perehdytyskoulutuksista ja toimit uusien starttikohteitten haltuunottovaiheessa yksikön tukena. Tehtäviisi kuuluu myös viestiminen kehittämiseen liittyvissä asioissa. Teet myös alueellasi olevien nimettyjen oppilaitosten kanssa tiivistä yhteistyötä mm. edistämällä harjoittelijayhteistyötä.

Työskentelet yhteistyössä alueesi esimiesten, palveluesimiesten, harjoittelijoiden ja työntekijöiden kanssa. Olet alueellasi avainhenkilö oppilaitosyhteistyössä niin harjoittelijoiden kuin koulutusyhteistyön osalta. Sinulla on kokonaisvastuu alueellasi siivouksen perehdytyksen ja koulutuksen toteuttamisesta. Teet tiivistä yhteistyötä siivouksen koulutuspäällikön kanssa ja kuulut Osaamisen kehittämisen ja resursoinnin ammattitaitoiseen tiimiin, jonka tuki on käytettävissäsi.

Edellytämme sinulta tehtävässä vankkaa, vähintään kolmen (3) vuoden kokemusta kouluttamisesta ja toimialaosaamista sekä aiempaa kokemusta, joko palveluesimiehen tai päällikön työstä. Sinulle tulee olla tehtävää tukeva koulutustausta (ammattiaineen opettaja ja siivousteknikko/AMK restonomi/näyttötutkintomestari). Tapasi tarkastella asioita on asiakaslähtöinen ja kykenet käsittelemään laajojakin kokonaisuuksia. Olet oma-aloitteinen, tavoitteellinen, hyvä verkostoitumaan ja toimit luontevasti osana tiimiä. Sinulla on kykyä kouluttaa ja ohjata erilaisia ihmisiä ja vaadit sekä itseltäsi että muilta aina korkealaatuista suoritusta. Kouluttaminen onnistuu sinulta sujuvalla suomen ja englannin kielellä ja toimit luontevasti monikulttuurisessa ympäristössä. Omaat hyvät esiintymis-, verkostoitumis- ja ATK-taidot ja olet valmis matkustamaan kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, ison organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti työssäsi. Pääset näköalapaikalle suuren ja kasvavan yrityksen tukiyksikköön.

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä Koulutuspäällikkö Elli Vellingiltä, p.040 765 6408.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.2. mennessä alla olevasta linkistä.