(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, prosessiteollisuus
AEL

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme joukkoomme

PROSESSITEOLLISUUDEN KOULUTTAJAA

Keskeiset työtehtävät

Työkenttänäsi on prosessiteollisuudelle suunnattujen kurssien, seminaarien, ammatillisen tutkintokoulutuksen suunnittelu ja toteutus yhdessä kollegoidesi kanssa. Tehtäväkuvasi tarkentuu henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi kautta.

Arvostettava osaaminen ja työkokemus

Avuksi on, jos sinulla on aikaisempaa opetus- tai ohjauskokemusta, esimerkiksi ammatillisen koulutuksen tutkinnoista. Eduksi on, jos sinulla on ammatillisen opettajan pätevyys. Opettajan pätevyys on mahdollista hankkia myös työn ohessa.

Tunnet laajasti suomalaista prosessiteollisuutta ja olet työskennellyt alalla, esimerkiksi kemianteollisuudessa tai elintarviketeollisuudessa. Osaat ja haluat työskennellä sekä ryhmässä että itsenäisesti. Pystyt suunnittelemaan ja järjestämään koulutustilaisuuksia erilaisille kohderyhmille. Osaat toimia asiakasrajapinnassa ja pystyt myös itse ohjaamaan ja kouluttamaan aikuisopiskelijoita. Sinulla on soveltuva tekniikan tai luonnontieteen amk-, korkeakoulu- tai yliopistotutkinto ja kykyä soveltaa osaamistasi uusissa tilanteissa. Uskallat heittäytyä uuteen, teet työtäsi koko persoonallasi ja uskallat asettua alttiiksi. Olet mieluummin kokonaisuuksien hallitsija kuin osaoptimoija.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Avoimia paikkoja: 1
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen kesto: Sopimuksen mukaan
Työaikatyyppi: Kokoaikainen
Koeaika: 6 kk

Lähetä rekrytointijärjestelmän kautta vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo.

Lisätietoja tehtävästä

koulutuspäällikkö Eero Toivanen, 050 041 9607, eero.toivanen@ael.fi. 
oppilaitosjohtaja Jarkko Paananen, 040 723 9641, jarkko.paananen@ael.fi. 

Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Hakuaika 9.–31.5.2018 klo 23.55