(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, Nurmes
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään.

Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi kouluttajaa ryhmämuotoiseen, ammatillisiin opintoihin tähtäävään valmennukseen Nurmekseen. Työhön sisältyy myös jonkin verran yksilöohjausta, mutta pääpaino on ryhmävalmennuksessa. Työ on määräaikainen alkukesään 2020 asti. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Viikkotyöaika on 38h/vko. Spring Housen kouluttajana tuet ja valmennat opiskelijoita mm. opiskeluvalmiuksien kehittämisessä. Vastaat koulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Lisäksi toimit yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja opettajan pedagoginen pätevyys. Lisäksi sinulla on työkokemusta vastaavan koulutuksen opetustyöstä (esim. valmentava koulutus, etsivä nuorisotyö, uravalmennukset yms.) noin 5 vuoden ajalta.

Odotamme sinulta halua ja taitoa innostaa ympärilläsi olevia ihmisiä. Sinulle on tärkeää, että valmennettavasi pääsevät lähemmäs tavoitteitaan ja unelmiaan. Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Käytät valmentaessasi toiminnallisia menetelmiä ja ohjaavaa otetta. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös koulutuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 2.1.2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että saatamme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi tai puhelimitse numerosta 0503849027.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi