Kouluttaja, kylmätekniikka-& putkiasennusala
Taitotalo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021
Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?
 

Haemme nyt joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle kylmätekniikan ja putkiasennusalan osaajaa KOULUTTAJAKSI vahvistamaan koulutustiimiämme

Suunnittelet ja koulutat kylmäalan, lämpöpumppualan, uusiutuvan energian ja putkiasennusalan koulutuksia ja tutkintoja. Osallistut ammattilaisena koulutustuotteidemme kehittämiseen ja markkinointiin. Kouluttajana pidät yllä yhteyksiä opiskelija-asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme

Sinulla on osaamista ja innostusta kylmä- ja putkiasennusalaan. Olet hankkinut työkokemusta ja suorittanut tai suorittamassa alan korkeakoulututkintoa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme aiempaa kouluttajakokemusta tai koulutustoiminnan tuntemusta esim. opiskelijoiden työpaikkakouluttajana toimimisen kautta. Lisäksi eduksi ovat hyvät digitaidot esim. Microsoft office365 -ympäristössä toimiminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen alkaen sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427706
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja koulutuspäällikkö Pertti Huhtanen p. 040 062 5730 (24.2. klo 12-16, 9.3. klo 9-12). Voit myös jättää viestin pertti.huhtanen@taitotalo.fi.