(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, Kuopio
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Ota paikkasi kouluttajana, ja tule osaksi menestystarinaamme.

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluita tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 160 valmentamisen ja kouluttamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Työn Osaajien tiiminä tuemme toisiamme ja saamme energiaa hyvästä yhteishengestä ja onnistumisista. Tiimi tarvitsee erilaisia osaajia, joten liity joukkoon omana itsenäsi.

Etsimme iskukykyisen joukkueemme vahvistukseksi Kuopioon tuntipalkkaista kouluttajaa ryhmä- ja yksilömuotoisiin työelämävalmennuksiin. Spring Housen kouluttajana vastaat itsenäisesti valmennusten toteutuksesta lähinnä Kuopion alueella, mutta tarvittaessa pystyt matkustamaan kauemmaksikin. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös koulutuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja omaat vähintään viiden vuoden kokemuksen opetus- tai koulutustehtävistä. Lisäksi arvostamme haettavaa tehtävää tukevia lisäopintoja kuten pedagogista pätevyyttä. Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Omaat halun ja taidon innostaa ja motivoida ihmisiä, jotta he pääsevät lähemmäksi tavoitteitaan. Sinua on kuvattu luontaiseksi ihmistuntijaksi, joka osaa eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhön ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 15.10.2018 mennessä, osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse ti 9.10 klo 9-10 ja to 11.10 klo 14-15 numerosta 0503849027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi