(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, Kokkola
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 160 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi kouluttajaa Keski-Pohjanmaan alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Joukkue tarvitsee erilaisia osaajia, joten ota paikkasi ja liity joukkueeseemme omana itsenäsi.

Spring Housen kouluttajana vastaat itsenäisesti valmennusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimit yksilövalmentajana työelämävalmennuksissamme tuntipalkkaisena kouluttajana. Työhön sisältyy myös jonkin verran ryhmäohjausta, mutta pääpaino on työnhakijoiden yksilöohjauksessa. Valmennat eri paikkakunnilla Keski-Pohjanmaan alueella lähinnä Kokkolan seudulla, mutta tarvittaessa pystyt matkustamaan kauemmaksikin. Odotamme sinulta halua ja taitoa innostaa ympärilläsi olevia ihmisiä. Sinulle on tärkeää, että valmennettavasi pääsevät jokaisella tapaamiskerralla lähemmäs tavoitteitaan. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös koulutuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto ja mielellään vähintään kahden vuoden kokemus opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä. Lisäksi arvostamme pedagogista pätevyyttäsi. Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Sinua on kuvattu luontaiseksi ihmistuntijaksi, joka osaa eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 19.6.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti, joten lähetäthän hakemuksesi ensi tilassa. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse ti 12.6.2018 klo 9-10 sekä pe 15.6 2018 klo 15-16, numerosta 0503849027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi