(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, Jyväskylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018
Ota paikkasi kouluttajana, ja tule osaksi menestystarinaamme.

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluita tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 160 valmentamisen ja kouluttamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Työn Osaajien tiiminä tuemme toisiamme ja saamme energiaa hyvästä yhteishengestä ja onnistumisista. Tiimi tarvitsee erilaisia osaajia, joten liity joukkoon omana itsenäsi.

Etsimme iskukykyisen joukkueemme vahvistukseksi Jyväskylään tuntipalkkaista kouluttajaa ryhmämuotoisiin työelämävalmennuksiin. Spring Housen kouluttajana vastaat itsenäisesti valmennusten toteutuksesta. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös koulutuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen. Perehdytämme sinut työhön ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa, ja mielellään vähintään kahden vuoden kokemusta opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä. Lisäksi arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja pedagogista pätevyyttäsi. Etsimämme kouluttaja toimii ensisijaisesti Jyväskylän alueella, mutta hänen tulee olla tarvittaessa valmis matkustamaan kauemmaksikin.

Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Omaat halun ja taidon innostaa ja motivoida ihmisiä, jotta he pääsevät lähemmäksi tavoitteitaan. Sinua on kuvattu luontaiseksi ihmistuntijaksi, joka osaa eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä valmentajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 31.7.2018 mennessä, osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat puhelimitse 30.7 numerosta 0503849027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi