(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, johtaminen ja esimiestyö
AEL

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme joukkoomme

JOHTAMISEN JA ESIMIESTYÖN KOULUTTAJAA

Keskeiset työtehtävät

Johtamisen, esimiestyön ja yrittäjyyden kurssien, seminaarien ja ammatillisten koulutusten toteuttaminen sekä näyttöjen arviointiin liittyvät tehtävät. Tehtävä sisältää myös opiskelijoiden ohjaamista, markkinoinnin ja myynnin toteuttamiseen liittyviä tehtäviä sekä asiakkuuksien hankintaa ja hoitamista.

Arvostettava osaaminen ja työkokemus

Arvostamme laajaa yhteistyö- ja yritysverkostoa sekä aikaisempaa opetus- ja ohjauskokemusta. Arvostamme myös joustavaa toimintatapaa sekä perehtyneisyyttä digitalisaation hyödyntämiseen koulutus- ja asiakastyössä.

Sinulla on työkokemusta johtajana- ja esimiehenä toimimisesta sekä asiakashankinnasta. Pystyt myymään ja toteuttamaan koulutustilaisuuksia erilaisille kohderyhmille. Osaat ja haluat työskennellä sekä ryhmässä että itsenäisesti.

Edellytämme soveltuvaa amk-, korkeakoulu- tai yliopistotutkintoa sekä ammatillisen koulutuksen opettajan pätevyyttä. Mikäli sinulta puuttuu pedagogiset opinnot, voi ne suorittaa työn ohessa erikseen sovittavalla aikataululla.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Avoimia paikkoja: 1
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen kesto: Sopimuksen mukaan
Työaikatyyppi: Kokoaikainen
Koeaika: 6 kk

Lähetä rekrytointijärjestelmän kautta vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo. Liitä mukaan myös palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä

oppilaitosjohtaja Jarkko Paananen, puhelin 040 723 9641 tiistaina 8.11., perjantaina 16.11. ja 23.11. klo 8.00–9.00. Muina aikoina sähköpostilla jarkko.paananen@ael.fi.

Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Hakuaika 1.11.2018–30.11.2018 klo 23.00