Kouluttaja, Joensuu
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään.

Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi kokoaikaista kouluttajaa ammatillisiin opintoihin tähtäävään valmennukseen sekä työelämälähtöiseen suomen kielen koulutukseen Joensuuhun. Spring Housen kouluttajana vastaat pääasiassa ryhmämuotoisesta, ammatillisiin opintoihin tähtäävästä valmennuksesta, jossa tuet ja valmennat opiskelijoita opiskeluvalmiuksien kehittämisessä. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu suomen kielen työelämälähtöinen yksilövalmennus, jossa tehtävänäsi on tukea ja valmentaa maahanmuuttaja-asiakkaita yksilöllisesti työpaikalla onnistumisessa kielitaidon kohenemisen keinoin. Vastaat valmennustesi suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Lisäksi teet kehittämistyötä ja toimit yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Työ on kokoaikainen ja määräaikainen vuoden 2020 kevääseen asti.


Edellytämme sinulta

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys sekä suoritetut suomen kielen pää- tai sivuaineopinnot tai S2-aineopinnot. Olet työskennellyt vähintään viisi vuotta aikuisten maahanmuuttajien parissa ja sinulla on kokemusta työpaikoilla tapahtuvasta suomen kielen opetuksesta. Lisäksi olet aktiivisesti ylläpitänyt ja kehittänyt ammattitaitoasi esimerkiksi osallistumalla alaan liittyvään lisä- tai täydennyskoulutukseen.

Odotamme sinulta halua ja taitoa innostaa ympärilläsi olevia ihmisiä. Sinulle on tärkeää, että valmennettavasi pääsevät lähemmäs tavoitteitaan ja unelmiaan. Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Käytät valmentaessasi toiminnallisia menetelmiä ja ohjaavaa otetta. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös koulutuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen. Toivomme, että tarvittaessa olet valmis matkustamaan yksilöohjauksiin Pohjois-Karjalan alueella.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 26.5.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi ensi tilassa. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse numerosta 0503849027 tai sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269661
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu