(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja ja sijaiskouluttaja, Uusimaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi kokopäiväistä ja osa-aikaista kouluttajaa Uudellemaalle, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Spring Housen kouluttajana vastaat TE-toimiston asiakkaiden työnhaun ja verkkoasioinnin yksilöohjauksesta.Työhön voi sisältyä myös ryhmäohjausta, mutta pääpaino on työnhakijoiden yksilöohjauksessa. Odotamme sinulta halua ja taitoa innostaa ja motivoida ihmisiä. Olet helposti lähestyttävä persoona ja haluat, että työnhakijat pääsevät lähemmäksi omia tavoitteitaan. Valmennus ja ohjaus tapahtuu Uudenmaan TE-toimiston eri toimipaikoissa pääasiassa pääkaupunkiseudulla.
Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vuoden verran kokemusta opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä. Lisäksi kykenet valmennustyöhön suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Arvostamme asiakaspalvelukokemustasi, tietoteknistä osaamistasi sekä pedagogista pätevyyttäsi.

Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Sinua on kuvattu luontaiseksi ihmistuntijaksi, joka osaa eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen kokopäiväisen tai osa-aikaisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 23.9.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi ensi tilassa.

Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse ma 10.9.2018 klo 9-10 ja to 13.9.2018 klo 15-16 numerosta 050 384 9027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi