(Poistunut julkaisusta)

Kouluttaja, geotekniikka
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020
  Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?   Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle  

geotekniikan ammattilaista KOULUTTAJAKSI

vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.  

Pohjarakennusalan kouluttajana suunnittelet ja koulutat maarakennusalan koulutuksia ja tutkintoja. Osallistut ammattilaisena koulutustuotteidemme kehittämiseen ja markkinointiin. Kouluttajana pidät yllä yhteyksiä opiskelija-asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Sinulla on vankkaa alan erityisosaamista infra- ja geotekniikan alalta. Olet suorittanut vähintään alan AMK – tai ylemmän korkeakoulututkinnon. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot

Arvostamme aiempaa kouluttajakokemusta tai koulutus- ja näyttötoiminnan tuntemusta esim. opiskelijoiden työpaikkakouluttajana toimimisen kautta. Lisäksi eduksi ovat päälle hyvät digitaidot esim. Microsoft office365 -ympäristössä toimiminen. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla! 

Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen 1.9.2020-31.12.2023. Noudatamme Ammatillisen aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta. 

Odotamme hakemustasi 9.8. mennessä hakulinkin kautta.