Koulutettava tuotantotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Hei sinä reipas ja hyvän motivaation omaava työntekijä! Kiinnostaako sinua uudet työmahdollisuudet tuotannon parissa ja erilaiset sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä vaativat työt tuntuvat omiltasi? Jatka lukemista, nimittäin meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä haemme nyt:

KOULUTETTAVIA TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ Oulun lähistölle!

Työssäsi tuotannon työntekijänä pääset oppimaan alan ammattilaisten ohjauksessa ja työskentelemään muun muassa kokoonpanon, juottamisen sekä tuotteiden valmistuksen parissa. Voit omata jo aiempaa kokemusta tuotannon töistä, mutta mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ei hätää! Asiakkaamme perehdyttää ja kouluttaa valitut työntekijät tehtävään. Toivomme sinun omaavan ennen kaikkea reippaan ja työhön tarttuvan asenteen, hyvää sorminäppäryyttä sekä hyvän suomen kielen taidon.

Työt alkavat alkuvuodesta 2022 ja alustavan arvion mukaan töitä on tarjolla ainakin kevääseen saakka. Työ on alkuun 2-vuorotyötä, mutta vaihtuu 3-vuoroon työsuhteen aikana. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 23.1.2022 klo 23:59. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Luoma-aho
HR-asiantuntija
Eezy VMP
0403075304
riikka.luoma-aho@eezy.fi

Sini Setälä
Henkilöstökonsultti
Eezy VMP
040 307 5300
sini.setala@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot