(Poistunut julkaisusta)

Koulutettava tuotanto-operaattori
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Koulutettava tuotanto-operaattori

Oletko näppärä käsistäsi ja pidätkö tarkkuutta vaativan työntekemisestä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme henkilöä koulutettavaksi tuotannon operaattoriksi.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa tuotanto-operaattorin työtehtävissä siisteissä ja moderneissa tuotantotiloissa päivävuorossa. Työ on myös, tarkkuutta vaativaa hands-on hommaa ja joudut myös työstämään kappaleita käsityökaluin.  Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden alan oppimisessa ja perehtymään hieman erikoisemman tuotantotyön saloihin. Työhön saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja kykyä oppia uutta. Aikaisempi kokemus tuotantotöistä tai esim. puuntyöstöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä! Tuotantotöissä tarvittavaa huolellisuutta ja kädentaitoja sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, jossa käytät erilaisia käsityökaluja.

Työskentelet kauttamme kokoaikaisessa, alkuun määräaikaisessa työsuhteessa päivätyössä. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua pidemmäksikin aikaa, sillä nyt etsimme pitkäaikaista työntekijää! Työpaikka sijaitsee Tuusulantien varressa Tammiston vieressä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki, sähköpostitse anneli.maki@amiko.fi