(Poistunut julkaisusta)

Koulutettava erikoissiivooja osa-aikainen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Oletko työtä pelkäämätön reipas persoona vailla uutta työpaikkaa erikoispuhdistusten parissa ja omaat siivouskokemusta jo ennestään tai omaatko palavan halun oppia kylpyhuoneiden siivousten salat? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista siivoojaa kylpyhuoneiden erikoispuhdistusten pariin. Työnkuvaasi kuuluu työkohteisiin liikkuminen ja kohteissa kylpyhuoneiden monivaihepuhdistus. Työkohteinasi voivat olla esim. hotellien ja muiden julkistilojen tai kotitalouksien kylpyhuoneiden erikoispuhdistaminen ja pinnoittaminen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, joka on ainakin alussa vuokratyösuhde. Se alkaa ensin osa-aikaisena n. 20-25h/viikko, mutta voi vaihtua nopeallakin aikataululla kokopäiväiseksi työksi. Kun olet näyttänyt osaamisesi niin työsuhde saattaa muuttua vakituiseksi asiakasyrityksen omille kirjoille. Töitä tehdään arkisin pääosin 8-16 välillä ja kohteet sijaitsevat pk-seudun alueella.

Aikaisempi työkokemus siivousten parista ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta eivät välttämättömyys, sillä asenne ratkaisee! Työ alkaa sopimuksen mukaan palkallisella koulutuksella. Koulutusajan palkka on 11€/h ja sen jälkeen 13€/h. Noin kahden viikon koulutus tapahtuu Turussa. Asiakasyrityksemmme järjestää sinne majoituksen. Omaathan erinomaisen suomenkielentaidon ja olet valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen, B-Ajokortti on työssä välttämätön, mutta omaa autoa et tarvitse.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten amikon verkkosivujen kautta osoitteessa www.amiko.fi, sillä haastattelmme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jasmiina Kumpulainen, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi