(Poistunut julkaisusta)

Koulutetaan myyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Oletko ihmisläheinen ja uusiin haasteisiin rohkeasti tarttuva persoona, ja koet ihmisten kanssa toimimisen itsellesi luontevaksi? Haluatko nähdä tuloksia ja asettaa tavoitteita työnteollesi? Nyt kannattaa jatkaa lukemista, sillä etsimme kasvavalle asiakkaallemme MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. 

Sinä voit olla myynnin kokenut osaaja, tai alasta kiinnostunut tulevaisuudenlupaus. Aikaisempaa kokemusta myyjän tehtävästä ei siis tarvitse olla, vaan nyt etsitään innostunutta ja hyvällä motivaatiolla varustettua tehopakkausta! Saat työhösi laajan ja kattavan perehdytyksen ja pääset myyntikoulutukseen, jonka kautta tutustut myynnin saloihin!

Sinun työnkuvasi koostuu potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnista, ja heidän tapaamisestaan niin kodeissa kuin yrityksissä. Sinä toimit niin sanotusti ratkaisukeskeisenä myyjänä, ja tehtäväsi on etsiä asiakkaille parhaat mahdolliset palvelut heidän omaisuuden ja tilojen turvaamiseen.

Ansiosi koostuu sinulle taatusta pohjapalkasta ja sen päälle tulevista mahdollisista provisioista, joten kaupan käydessä vain taivas on rajana palkkapussin koossa. Provisiokattoa tässä työssä ei ole. Sinulle tarjotaan lukuisia etuja ammatillisen tuen ja kouluttamisen lisäksi. Saat muun muassa auton käyttöösi myös vapaa-ajan ajoihin, kattavan työterveyden, lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä motivoivat palkinnot työssään menestyneille! Lisäksi asiakkaamme jatkuva kasvu sekä kansainvälisyys mahdollistavat hyvät etenemismahdollisuudet uralle, sekä työskentelyn ulkomailla. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme.

Mikäli sisäinen myyjäsi heräsi, ja tämä kuulostaa täydelliseltä mahdollisuudelta sinulle, jätä hakemus osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Miralle numeroon 050 347 9977 ja kysy tehtävästä lisää!