Koulutetaan lasinleikkaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2020

Kiinnostaako sinua työskentely teollisuuden tehtävien parissa? Löytyykö sinulta innostusta kasvaa organisaation sisällä vaativampiin tehtäviin ja kehittyä alan ammattilaiseksi? Sinulla on nyt mahdollisuus hakea Lasimies Oy:lle LASINLEIKKAAJAKSI koulutuspolkuun.

Lasimies Oy on suomalainen perheyhtiö, joka valmistaa, myy ja markkinoi arkkitehtuurilaseja yritysasiakkaiden tarpeisiin sopimustoimittajana. Lasimies Oy on toiminut alalla jo 80 vuotta, joten osaamisemme on korkealla tasolla.

Sinun työtehtäväsi lähtevät liikkeelle tuotannon perustehtävien opettelusta ja yritykseen tutustumisesta. Työtehtäviisi tulee kuulumaan alkuvaiheessa tuotannon perustehtävät, kuten tuotteiden laaduntarkkailu sekä niiden pakkaaminen. Työ on ajoittain fyysistä, ja edellyttää hyvää kuntoa. Mitä vahvemmin pääset yrityksen toimintaan sisälle, niin sitä enemmän työtehtäviisi aletaan sisällyttää lasinleikkaajan tehtäviin tutustumista.

Tätä työtä varten sinun ei tarvitse olla valmis paketti, vaan tärkeää on motivaatiosi ja halusi oppia uusia asioita. Sinulla on tässä hyvä mahdollisuus päästä opettelemaan alan ammattilaisten parissa uusia tehtäviä ja kasvaa yhdeksi jäseneksi heidän tiimiinsä.

Voit aloittaa työt sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työllistyt alkuun Amikon kautta määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta sinulla on mahdollisuudet työllistyä myös Lasimies Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään päivävuorossa.

Jos kiinnostuit tästä hienosta koulutusmahdollisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, niin voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 4767404, saara.hasa@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394111
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti