(Poistunut julkaisusta)

Koulutamme vartijan työtehtäviin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Kiinnostaako koulutus ja ura turvallisuusalalla? Oletko kiinnostunut vartijan työstä, mutta vaadittava koulutus puuttuu?

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin myöntävästi, on sinulla nyt huikea mahdollisuus kouluttautua alalle ja työllistyä suoraan Palmian turvallisuuspalveluihin. Etsimme motivoituneita ja alasta kiinnostuneita henkilöitä, joille koulutamme väliaikaisen vartijan koulutuksen (40 h). Käytyäsi viikon mittaisen koulutuksen saat väliaikaisen vartijakortin, jolla voit työskennellä 4 kuukautta vartijan tehtävissä. Myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus suorittaa myös pysyvään vartijakorttiin oikeuttava koulutus (80h).

Vartijakoulutus tullaan järjestämään heti kun kurssille tarvittava henkilömäärä täyttyy. Tulemme tarjoamaan kaikille kurssille valikoituneille ja kurssin hyväksytysti suorittaneille henkilöille töitä Palmian Turvallisuuspalveluissa.
Tarjoamme mahdollisuutta työllistyä osa-aikaisiin, määräaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme koulutuksen ilmaiseksi, mutta koulutusjaksolta (40h) emme maksa palkkaa.

Edellytämme hakijoilta
- 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
- Hyviä sosiaalisia valmiuksia ja vuorovaikutustaitoja
- Asiakaspalveluasennetta ja hyvää paineensietokykyä

Koulutukseen tullaan valitsemaan haastatteluiden ja hakemustan perusteella 20 henkilöä. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa on 16.2.2020 saakka.
Lisätiedot ja yhteydenottopyynnöt, HR-asiantuntija Iikka Asimont (iikka.asimont@palmia.fi).

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 400 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 12 miljoonaa matkustajaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.