(Poistunut julkaisusta)

Koulutamme Palkanlaskijoita
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

KOULUTAMME PALKANLASKIJOITA ACCOUNTORILLE 

Oletko harkinnut uraa palkkahallinnon alalla? Onko sinulla kaupallinen peruskoulutus? Onko tavoitteenasi hankkia palkkahallinnon osaamistasi ja edetä urallasi? Tai haluaisitko siirtyä esimerkiksi kirjanpidosta palkanlaskennan maailmaan?  

 

Nyt sinulla on mahdollisuus kehittyä palkkahallinnon ammattilaiseksi Accountorin perehdytysohjelman kautta! 

Etsimme perehdytysohjelmaan palkkahallinnon tehtävistä ja itsensä kehittämisestä aidosti innostuvia tulevaisuuden superammattilaisia. Sinulla on jo kaupallinen koulutus takataskussasi tai olet opintojen loppusuoralla, tärkeintä on motivaatio ja oikea asenne. Arvostamme erityisesti ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä positiivista tiimityöskentelyasennetta.  

 

Mitä perehdytysohjelma tarkoittaa käytännössä? 

Perehdytysjakso ja työssäoppiminen kestää 6 kuukautta, jonka kuluessa saat koulutusta ja suoritat palkkahallinnon avustavia tehtäviä. Valittaville nimetään perehdyttäjät sekä tarjotaan palkkahallinnon lähi-, webinaari- ja videokoulutusta. Jakson jälkeen olet valmis toimimaan palkanlaskijan tehtävissä, mutta osaamistasi kehitetään edelleen. Myöhemmin voit kehittyä vaativampiin tehtäviin ja halutessasi myös hakeutua palkanlaskijoiden arvostettuun PHT-tutkintoon tai suuntautua muihin tehtäviin Accountorin sisällä. 

Työsuhteesi solmitaan vakituisena alusta lähtien ja myös perehdytysjaksolta maksetaan palkkaa. Voimme tarjota sinulle paikkaa seuraavilla paikkakunnilla: Tampere, Helsinki/Espoo, Turku, Rovaniemi tai Pori. 

 

Edellytämme sinulta: 

  • Kaupallista koulutusta 
  • Hyvää toimisto-ohjelmien hallintaa 
  • Kiinnostusta perehtyä palkkahallintoon 
  • Positiivista työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta 

 

Miksi hakeutua palkkahallinnon tehtäviin juuri Accountorille? 

  • Johdatamme sinut palkanlaskennan maailmaan räätälöidyllä perehdytysohjelmalla 
  • Tarjoamme sinulle joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon 
  • Meillä saat lounasedun, virikerahan sekä tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla 
  • Kaikilla työntekijöillämme on yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisen kehittämistä 
  • Saat PHT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden tulevaisuudessa 
  • Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti 

  

Heräsikö kiinnostuksesi? Kysy tarvittaessa lisätietoja ja hae meille jo tänään – odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! 

Voit lukea lisää perehdytysohjelmasta ja Accountorista täältä!

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si perehdytysohjelmaan alla olevan linkin kautta 22.9.2019 mennessä. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana, joten ole nopea. Perehdytysohjelma alkaa lokakuussa. 

Lisätietoja perehdytysohjelmasta antaa HRD-päällikkö Heidi Virtakare, heidi.virtakare@accountor.fi tai puhelimitse 040 5890670 joko ti 3.9. klo 10-11 tai to 12.9. klo 10-11.