(Poistunut julkaisusta)

Koulutamme ohjelmistokehittäjiä Kaakkois-Suomessa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Code Bootcamp – kehity ohjelmistokehittäjäksi

Oletko innostunut koodaamisesta ja ohjelmistokehityksestä? Haluaisitko käynnistää urasi ohjelmistokehityksessä ja hankkia osaamista, josta on jatkuvasti valtava pula työmarkkinoilla? Hae Kaakkois-Suomen Code Bootcampiin mahdollisimman pian, ja varmista itsellesi valoisa tulevaisuus!

Code Bootcamp on täysin uusi koulutusohjelma, jonka tavoitteena on löytää ja kouluttaa uusia kykyjä ohjelmistokehityksen maailmaan. Sen aikana pääset kasvattamaan ymmärrystäsi ja osaamistasi ohjelmistokehityksen alasta asiantuntijakoulutuksen, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla.

Kymmenet Kaakkois-Suomen yritykset tarvitsevat kipeästi uusia osaajia ohjelmistokehitykseen ja siihen tiiviisti liittyviin tehtäviin. Ohjelmistoalalla töitä riittää ja työllistymisnäkymät ovat erittäin hyvät. Code Bootcampin kautta saat uuden osaamisen lisäksi arvokkaita kontakteja alueen rekrytoiviin yrityksiin.

Ohjelmistokehittämisen parissa tehtäviä on laidasta laitaan. Uusi työsi voisi olla esimerkiksi:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Ohjelmistoinsinööri
 • Front End -kehittäjä
 • Back End -kehittäjä
 • Web-kehittäjä
 • UI-kehittäjä
 • UX-suunnittelija
 • Sovellusasiantuntija
 • Ohjelmistosuunnittelija

Uutta osaamista harrastuksesta, opinnoista tai aiemmasta työstä hankittujen taitojen päälle – tärkeintä on oma motivaatiosi

Code Bootcamp -koulutus on suunnattu sekä aloitteleville että edistyneemmille koodareille, jotka haluavat nopeasti uusiin ohjelmistokehityksen töihin. Ohjelma kestää 40 työpäivää, eli 26.11.2018-25.1.2019 minkä ajan opiskelet ohjelmistokehitystä ja siihen liittyviä työelämätaitoja 20 lähiopetuspäivän verran ja teet itsenäisesti monipuolisia harjoituksia alan huippuasiantuntijoiden avustuksella. Kouluttajamme auttaa sinua rakentamaan demo-ohjelman, jonka avulla pystyt konkreettisesti osoittamaan oppimiskykysi ja innokkuutesi. Samalla pääset verkostoitumaan muiden alasta kiinnostuneiden kanssa, saat tukea työnhakuun sekä oman osaamisen tunnistamiseen ja kiteyttämiseen.

Aiempi työkokemus alasta ei ole välttämätöntä, Code Bootcamp antaa sinulle perusosaamisen ja valmiudet kehittyä koodariksi.

Code Bootcampin jälkeen käynnistämme helmikuussa Code Academy – rekrytoivan koulutusohjelman, johon sinulla on myös Bootcampin jälkeen hyvät mahdollisuudet päästä.  Code Academy -koulutusohjelmassa uusia taitoja pääsee soveltamaan ja oppimaan lisää käytännön työtehtävissä suoraan rekrytoivissa yrityksissä. Code Academyn kautta yritykset haluavat rekrytoida motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita; Code Bootcamp onkin mahtava keino näyttää kehittymiskykysi konkreettisesti ja lunastaa työpaikka itsellesi. Ja mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta jo kokemusta, voit löytää itsellesi työpaikan jo Bootcampin aikana!

Hae mahdollisimman pian ja varmista hyvät työllisyysnäkymät

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai mikäli työsuhteesi tai opintosi ovat päättymässä. Code Bootcamp järjestetään 26.11.2018-25.1.2019 välisenä aikana, jolloin se vaatii valituilta kokoaikaista sitoutumista. Ainoastaan työhaastattelu tai sairastuminen on hyväksyttävä syy olla pois lähiopetuspäiviltä ja työsuhteen alkaminen on pätevä syy keskeyttää ohjelma.

Haethan heti, tai viimeistään 18.11. Hakuprosessit käynnistyvät jo hakuaikana.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

 1. Hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (Code Bootcamp, Saranen Consulting, Lappeenranta) Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.
 2. Osaamisprofiili järjestelmässämme tämän linkin kautta. Kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä!

Code Bootcamp -ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Kysy lisätietoja: Mirja Hosionaho, p. 044 238 2144, mirja.hosionaho@saranen.fi. Ilmoittaudu mukaan myös sinua lähellä olevaan hakijainfoon: 

Kouvolan kaupungintalo, 6.11.2018, klo 13-16, Korkeasti koulutettujen iltapäivän yhteydessä
Lappeenrannan TE-toimisto 8.11.2018, klo 13-14.30