(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen työhön Oulun Ritaharjuun. Etsimme tehokkaita siivoojia huolehtimaan asiakaskohteemme koulutilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteissa työskennellään maanantaista perjantaihin kahdessa eri vuorossa: joko klo 16:00-22:00 tai klo 17:30-22:00. L&T:llä kaikki palkat määräytyvät kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisesti.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta ja valmiuksia toimia itsenäisesti. Ulospäinsuuntautuneisuus ja kyky kohdata positiivisella ja hyvällä fiiliksellä päivittäin asiakkaita on työn keskeinen ydinedellytys. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat tehtävässä plussaa, mutta asenne ja motivaatio ratkaisevat! 


 Saat meiltä:
   - Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
   - Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
   - Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
   - Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc