(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivoojia Tampereelle osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tampereelle asiakaspalveluhenkisiä    SIIVOOJIA    Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle elämäntilanteesi sopien joko osa- tai koko aikaisen vakituisen työsuhteen. Osa-aikaiset työsuhteet ovat 20 tuntia viikossa ja työt ovat arkisin kello 6-10. Kokoaikaisissa (37,5h/viikko) työvuorot ovat  6-14 tai 11-19.
Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut osa-aikaisesta vai kokoaikaisesta tehtävästä, ja oletko enemmän ilta- vai aamuvuorojen ystävä. Lähes kaikkiin kohteisiin on hyvät julkiset kulkuyhteydet.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Tehtäväsi?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa huolehtimassa asiakkaiden työ- ja koulupäivän sujumisesta siivoamalla koulun kaikkia tiloja. Työ on ylläpito- ja perussiivousta. Kohteesta riippuen työtä tehdään joko yhdessä tai parityönä.  Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.    Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista ja mahdollisesti myös alan koulutus. Kokemuksesi kautta osaat huoltaa ja siivota erilaisia tiloja ja materiaaleja. Sinulla on iloinen asiakaspalveluasenne ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuskorttia. Tehtävään valituilla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 21.11.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.      Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Elina Ollinpoika elina.ollinpoika@coor.com ja palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com
 Voit käydä meihin coorilaisin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).