(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivoojia Paraisille
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme Paraisille reippaita  
 
SIIVOOJIA
  
koulukohteisiin. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 ja kokoaikainen 37,5h/viikko. Työvuorot ovat arkisin kello 14-22. Täytettäviä tehtäviä on kaksi.
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla kaikkia koulun tiloja.  Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus. Sinulta sujuvat niin yhdistelmäkoneen käyttö kuin siivoustyön rutiinit. Ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Sinulla on hyvä suomen kielen taito.
  
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 29.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
  
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen, ulla-maria.partanen@coor.com