(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivoojia kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tampereelle   KOULUSIIVOOJIA   Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkityön (37,5h/viikko). Työvuorot ovat joko aamuvuorossa 6-14 tai iltavuorossa 14-22. Kohteet sijaitsevat Tampereen keskustan tuntumassa ja Hervannassa.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Tehtäväsi?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa huolehtimassa asiakkaiden työ- ja koulupäivän sujumisesta siivoamalla koulun kaikkia tiloja. Työ on luonteeltaan ylläpito- ja perussiivousta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.    Mitä odotamme sinulta?
Tarvitset työssä iloisen asiakaspalveluasenteen sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempaa kokemusta siivousalalta et tarvitse, me perehdytämme sinut tehtäviisi. Tehtävään valituilla henkilöillä tulee olla nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 20.10.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.      Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palveluesimies Elina Ollinpoika elina.ollinpoika@coor.com.    Voit käydä meihin coorilaisin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).  
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.